Imam Q6600 i Asus P5K SE EPU i probavao sa da mu spustim default clock na 1600 MHz, mnozilac 8.0 i FSB 200 MHz(200 je minimum), medjutim kad dignem sistem udjem u CPU-Z ocitava FSB 112 MHz,ali kad stavim FSB na 201 on lepo ocita 1608 MHz, zasto??? نكح كنت مجنونة وفاة والدة الله ل نكح الحصان المجنون
Hvala nebesima da neko primeti a može nešto da uradi povodom toga. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ajd` prestanite sa glupostima. Verujem da ste to pekopirali negde sa neta i da u stvari nemate pojma šta ste napisali :: :: Ne želim više takve gluposti na sajtu :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Ako se moze verovati mom programu za prevod teksta, onda ja izgleda da 100% tacno znam sta sam napisao i odakle sam sta prekopirao. Al` `ajde, ako pravi pometnju, necu vise.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Iskreno da ti kazem, ja sam mislio na originalni Berettaxxov post. Ziv covek ne shvata sta je tu poenta. A to parce Arapskog ili shta je vec mi uopshte ne smeta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ako se moze verovati mom programu za prevod teksta, onda ja izgleda da 100% tacno znam sta sam napisao i odakle sam sta prekopirao. Al` `ajde, ako pravi pometnju, necu vise. :: :: :: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
:: Iskreno da ti kazem, ja sam mislio na originalni Berettaxxov post. Ziv covek ne shvata sta je tu poenta. A :: to parce Arapskog ili shta je vec mi uopshte ne smeta
Mislim da je hindu kod Slavuja, a arapski kod Beretaxxx
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.