naime kad instaliram drajvere za plocu i grafiku,nece da se instaliraju bez ccc i plus komp mi ne ocitava plocu,tj.nevidim joj proizvodjaca npr.asus blabla mb je biostar ta 790gx athlon 5000+ saphire 4850 512mb 3gb transcend ram
:: bas tako,bez cc :: Nisam te baš najbolje razumeo, ali jesi probao da Instaliraš paket drajvera bez CCC-a ? :: :: misakrstic= Pera Kojot suvi genij :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ajd` sad polako. Ne vidi ploču ? Lepo Driver cleaner u ruke pa iz početka. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: hteo sam bez ccc,ali prodje full instalacij :: restart i opet nist :: nevidi ni grafiku ni ploc :: :: ::
Poslednja verzija AMD-ATI Catalyst Software Suite-a koja je pored drajvera za grafičku, CCC-a sadržala i drajvere za ploču je 8.10. U 8.11 i 8.12 serosi nisu ubacili drajvere za ploču (gart drajver i drajver za južni most). To sve važi ako si na AMD/ATI-jevom sajtu išao pod integrated/motherboard. E, sad, ovo možda nema veze sa tvojim problemom, ali mi se nikada nije desilo da ne da da instaliram drajver bez CCC-a.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.