Cao.Vista 64 ce da vidi 4 i vise a ja mislim da 32Bitna vista nece. Ja imam Windows XP i imam 2x2GB i vidi mi samo 3.3GB.Mislim da je problem do 32Bita. Pozdrav....TAEKWONDO TEAM
Re: GA EP45-DS3L prijavljuje manje RAM memorije....
02.01.2009. 16:21
status: user broj poruka: 3053
32 bit operativni sistem ne vidi vise od 3.25 gb.Ako hoces da se sva 4gb vide moras instalirati 64 bit os.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: ploca: GA EP45-DS3 :: RAM: 2GB DDR2 Kingston 800MHz, CL :: :: Ostalo mislim da nije bitno... :: :: Da li ne ko zna zasto mi Vista 32 Ultimate prijavljuje 3.3GB RAM-a umesto 4 :: Memorije su u dual channel-u (dva modula :: :: Hvala unapred
u kojima mozes raspotediti svu raspolozivu memoriju, ali to vazi samo za njih. U principu, za siroju primenu sve raspolozive memorije ti treba 64 bit os.
32-bitni sistem pokazuje samo 3.25GB, ali koristi svih 4 kad mu treba. bar tako kažu stručnjaci na nekolkiko sajtova. Ovde imaš uputstvo kako da iskoristiš maksimum memorije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.