Da li je neko imao ovakav problem? Konjfiguracija je sledeća -ploča iz naslova -cpu e8400 -2x1gb ocz 1066 fatality -hdd 320gb hitači sata 2 -ati 2400pro -atx kanta 520w linkvud -sata pržilica
Sokoćalo uredno prođe instalaciju sistema. Nakon instalacije drajvera ostane u divajs menadžeru markirano žutim PCI DEVICE. Drajveri od ploče puknu par puta u toku instalacije, skinuo sam najnovije s neta i opet isto. Probo sam 3 verzije xp-a, koje su proverene i opet isto. Menjeno je psu, mem, vga. E, sad ubeđen sam da je problem softverske prirode, tako da ako je neko imao sličnu problematiku biću zahvalan za odgovor.
To deluje kao neispravno. Taj žuti uvičnik je možda neki motherboard resurs, recimo zaglupljeni ICHx LPC Interface XX. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ništa od pci kartica u sokoćalu. Stavim još jednu novu ploču i ponovo isto. Sve radi ok i pored toga što ima žuti ! samo što ne mogu da isporučim takvu mašinu jer je korisnik malo napredniji pa ne bi da crvenim.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: ništa od pci kartica u sokoćalu. Stavim još jednu novu ploču i ponovo isto. Sve radi ok i pored toga što ima žuti ! samo što ne mogu da isporučim takvu mašinu jer je korisnik malo napredniji pa ne bi da crvenim :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.