Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Pitanje prijatelja
STRANA 1 OD 1
dradisic Pitanje prijatelja 26.12.2008. 11:31 T14038

status: user
broj poruka: 271
Glasi ovako:
`Radio mi je komp OK, nesto sam narezivao i ubodem USB,
nesto je kocio pa sam ga formatirao. Uzmem i da prebacim neke foldere,
a komp nikako da pocne da prebacuje...
Ja popizdim i direktno izvucem USB iz kompa, (izgazim ga i polomim - NARAVNO!!!),
medjutim, na ekranu mi sve zaledjeno! Sacekam da zavrsi rezanje, izbaci disk, i resetujem ga, na malo dugme. Kad se podigao, monitor mi zelen, bez ikona i start menija, resetujem ga ponovo, opet isto! Pritisnem Ctrl, Alt, Del i preko upravljaca sa zadacima udjem da oporavim sistem.
Izaberem jucasnju tacku vracanja i oporavim ga.Ponovo ekran zelen i prazan!
Opet okolo udjem u kontrol panel i kliknem na Start meni ali on ne reaguje - ko da ga ni nema vise?!
Svi mi programi rade ako ulazim preko upravljaca sa zadatcima, samo nemam start meni ni ikone na desktopu!`

Operativni sistem je Vista Ultimate
Molim forumase za neki predlog sta je moglo da snadje ovog mog nesrecnog prijatelja
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Nisi trebao da lomis USB 26.12.2008. 11:44 #85591

broj poruka: 7720
,ali dobro kupices drugi .Nesto mi se cini da je ta Vista krekovana pa zato se to i desava,u svakom slucaju navedi koju konfiguraciju koristis ,znaci cpu,memorija, ploca itd.. pa ce ti forumasi pomoci ,to je neko nepisano pravilo.
Pisko e-exe 26.12.2008. 17:19 #85644

broj poruka: 6645
Ukokao ga je: explorer.exe-ta.... garant je sa usb-a pomoću auto-run opcije učitan jedan od neverovatno dosadnih i raširenih usb-autorun-virusa/trojanaca/malware-a koji se redom kače za shell windows-a kako bi se zaštitili. I, baš u pokušaju virusa da se inkorporira u explorer.exe i ko zna gde još, čupanjem je postupak prekinut nasilno, a da nije pokrenuta nova, zaražena verzija explorer-a... a stara je oštećena.
Kopiranje iz DOS-odzivnika, zdravog explorer.exe-a sa nekog drugog računara, rešiće stvar (preko starog, da se stari ukoka) ili, da se pregazi instalacija win-a. Štagod.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

doca80 Re: e-exe 26.12.2008. 21:37 #85685

broj poruka: 3053
Problem se zove WIN 32 VIRUT NAJ Nod 32 ga nalazi ali neke varijante tog crva ne moze da ukoka a neke moze. Da ne bi gubio zivce i vreme....press any key to boot from cd ti je najbezbolnije resenje... Inace toliko verzija ovog virusa sam video na racunarima u zadnjih mesec dana da me jeza hvata...

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: Ukokao ga je: explorer.exe-ta.... garant je sa usb-a pomoću auto-run opcije učitan jedan od neverovatno dosadnih i raširenih usb-autorun-virusa/trojanaca/malware-a koji se redom kače za shell windows-a kako bi se zaštitili. I, baš u pokušaju virusa da se inkorporira u explorer.exe i ko zna gde još, čupanjem je postupak prekinut nasilno, a da nije pokrenuta nova, zaražena verzija explorer-a... a stara je oštećena
:: Kopiranje iz DOS-odzivnika, zdravog explorer.exe-a sa nekog drugog računara, rešiće stvar (preko starog, da se stari ukoka) ili, da se pregazi instalacija win-a. Štagod
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs