Danas sam bio u servisu da nosim ploču,i reko da pitam za `kuma`....Kažu ima AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition - - cena nije formirana ali biće oko 6100-6500 din.Ja sam kupio Athlon 64 6000+ pre nekoliko dana za 6200 din.Da li se isplati prodati ga za 6000 din(imam kupca) i kupiti 7750! Pozdrav
Apsolutno da ali bitno je koju plocu imas jer kuma trazi plocu sa AM2+ socketom sa 4 fazne naponske jedinice za procesor (bolje da su 5). Obican AM2 socket nije podrzan.
Ako nemas ovaj bios ubacen moraces da fleshujes plocu. Ako nikada nisi radio tako nesto bolje se konsultuj da nesto ne zeznes ili neka ti ovi iz servisa fleshuju plocu.
Samo ako imaš povoljnog kupca za stari proc. inače razlika i nije neka mucho značajna. E, ako možeš na kvarno neobrazovanom liku da prodaš skupo taj `stari` procesor, onda ti se naravno, isplati. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.