Znači sve ono što sam napisao problem sa MSI K9A2 platinum i Gainward 8600gt ddr3 512mb!!!!Ploča je nova,grafičku sam koristio i znam šta može,a može dosta...Konačno sam uspeo da namestim rezoluciju na 1600x900 na PES 2008,ali ne 1680x1050 koliko sam i imao sa prošlom pločom od 3000 din....Nije mi problem rezolucija nego prolaze neke škuljave linije na PES-u!Pre pola sata sam digao XP SP2,sa vistom i 32bita i 64bita je bilo neuporedivo gore....ŠTA DA RADIM?
Nisam pratio problem pa nisam siguran ali ajde redom: - da li si instalirao NOV sistem kad si zameno plocu? - da li si probao i nove i starije drajvere? - flesovao BIOS? - vratio na default sve ukoliko si OCovao?
Lici na problem sa drajverima.
Pozdrav!
P.S. Ja palim pa necu moci da odgovaram do posle 00. Mada i ne znam sta drugo da uradis ako si sve ono gore uradio...
Nov Windows,,,sve drajvere,sa diska i skidao sam nove sa sajta,,,OC nisam imao vremena da radim,,,,BIOS nisam dirao,,,Ploča podržava 4 GPU,,ali na kutiji ploče piše ATI CROSS FIRE X,,,,,pa se pitam da li uopšte može da radi normalno sa NVIDIA GeForce,,,,mada bi bilo jako ne logično da takva ploča radi samo sa ATI GPU.....
Meni nije poznato da je neka Nvidia kartia brljavila na Ati (amd) ploci (odnosno da ati podmece klipove nvidia karticama na svoje ploce) ali mi je poznato da Ati kartice su znale da brljave na nforce (nvidia) plocama. Primera radi ja sam pre nekoliko meseci imao plocu Gigabyte Ga-ma78gm-s2h (Amd 780g ploca) sa grafickom nvidia 9600gt i kombinacija je radila bez problema.
Da li imas neku drugu igricu da probas da vidis kako se ponasa ?
Te pruge je moj drug imao na kompu imao u PES2008 i PES2009, cim je kupio 8600GT graficku, a dotad se nesto ne secam toga, samo po sredini monitora i PES09 ima bug sa visokim rezolucijama, nadji neki patch, ali ces veoma tesko instalirati oficijelni patch,...
Cini mi se da moras u podesavanjima da odcekiras `LB`, zatim izaberi 16x9 i dobices izbor svih rezolucija sem onih UN. Dok to nisam uradio maksimum je bio 1024x768.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.