E ovako kupio sam MSI K9A2 PLATINUM,AMD Athlon 64 X2 6000+,a već imam GAINWARD 8600GT 512mb ddr3....Šta se dešava,digao sam vistu ultimate 32-bit,igrice koje sam mogao da igram u max rezoluciji sad ne mogu?Kada instaliram driver za mb na disku se nalazi ATI CATALYST driver,tako da neznam da li mu onda smeta moja grafička tj. driver (GeForce).NPR.juče sam instalirao PES 2008 i nisam mogao podići rezoluciju iznad 720x480,A igrao sam bez problema na 1680x1050,doduše na XP-u!Sad da li to može biti do VISTE ili navodno mnooogo dobra ploča raci kako valja samo sa ATI grafičkom??????????Hvala unapred,svaka pomoć i će mi dobro doći
nažalost neznam šta je to?A add/remove program,bila jedna stavka gde se spominje ATI,uninstaliro sam je(18MB)....Digao sam rezoluciju na 1280x720 i to je max...a meni jemonitor 1688x1050
PA STO SE MUCIS PREINSTALIRAJ LEPO WIN XP I VIDI STA CE SE DESITI,AKO RADI DEFINITIVNO TI JE PROBLEM U VISTI,CUO SAM DA MSI IMA DOSTA PROBLEMA NA VISTI
:: nažalost neznam šta je to?A add/remove program,bila jedna stavka gde se spominje ATI,uninstaliro sam je(18MB)....Digao sam rezoluciju na 1280x720 i to je max...a meni jemonitor 1688x105 :: :: ::
Posle instalacije Viste trebas da instaliras samo ovo: 1.ATI System Drivers for AMD® 790FX and SB600 Chipset 2.Promise SATA RAID Drivers 3.ATI SB600 RAID Driver 4.AMD AMDAway Driver 5.AMD Cool and Quiet Driver 6.Realtek PCI-E Ethernet Drivers 7.Realtek High Definition Audio Driver To su ti drajveri za plocu i mozes ih naci na ovom sajtu http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=&prod_no=1332 I dole drajver koji ti je Panta019 naveo i ne bi trebao da imas problema. Inace ako nesto vidis ATI Catalyst to je verovatno drajver za plocu, ali da bi izbegao instalaciju sa CD-a skini ove drajvere direktno sa sajta i ovaj drajver sa nVidijinog sajta i trebalo bi da resis problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.