Problem!!! Sapphire AM2RD580 - PURE CrossFire 3200
STRANA 1 OD 1
grofdracul
Problem!!! Sapphire AM2RD580 - PURE CrossFire 3200
17.12.2008. 20:24
T13856
status: user broj poruka: 39
Imam Sapphire plocu ali nema slike a ni tona! Zanci prikljuceno sve i nista CRN ekran. update-ovo sam bios sa njihovog site-a...flash-ovo restartovao i od tad crn ekran.
Imate li ideju sta bi moglo biti? Ja mislim da im nije uredu bios. Jel postoji neka mogucnost da se ponovo update-uje na slepo ili ne znam kako svaka pomoc dobro dosla.
pa nema sta, sprzio si joj bios...odnosno napunio si ga djubretom i tesko da ces je povratiti osim ako ne postoji ugradjen mehanizam za oporavak od loseg flesa... postoji mala sansa da su se podesavanja u biosu malo sjebala posle flesa, pa pravi problem sa memorijom ili nesto slicno...ali ako posle clear cmos-a i dalje nece da se butuje, to je to...
Probaj i da ako imash vishe RAM mem. plochica, ubodesh jednu od njhi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Probao sam i sa ramom i grafickom...milion kombinacija, ali nista. Jel ima gde da radi neko sa tim programatorom? Zvao sam drugara koji se bavi kompjuterima i ima programator ali za stare cipove (one pravugaone, velike). Kod mene je kockasti Oznaka K7. pa ako ima neko `viska` neka javi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.