Imam ASUS M2N-Sli Deluxe nFORCE 570, ploca je odlicna za OC... AMD 4200+ sam sa 2.2GHz na njoj naterao na 3.4GHz. Vrh!!! Podrzava cak i Phenom 9850BE, probao sam ga na toj ploci, radio je SUPER kao i 6000+ koji je radio SUPER stabilno na 3.3GHz kao i vec pomenuti 4200+ BRISBANE... Topla preporuka
:: Kako bi radila ova kombinacija? :: Asus M2N-E 570 Ultra & AMD Athlonx2 6000+
Dali je ima u gore navedenom?Ploca je dinosaurus,slazem se da je neko kupi polovnu ali novu?Pa da pocnem:PCI-E 1,chipset se` ne greje uopste`,naravno` mnogo savrseniji chip` od 770(SB700),podrska za memoriju od 800MHz i to 8Giga plafon,navodno moze 1066MHz sa phenomom za koji doduse ima podrsku ali uz dva mala uslova,plafon 2000 front side bus i 2MB cash-a. A povrh svega je skuplja od pola AMD chip-ova.Jasam vec pomenuo Nvidijino prodavanje magle ali nesto se razdanilo,zadnji Qartal tekuce godine pad prodaje za 74% a nisu samo grafe krive zato.I rest my case.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.