Otprilike isto bi me kostale u kombinaciji sa E8400 i HD4850. Prema onom sto sam nasao na netu reklo bi se da je mrtva trka izmedju ove dve ploce. Vase misljenje i iskustva?
Plocu imam vec nekoliko meseci i nemam nikakvih problema.Po mom misljenju najbolja ploca u tom cenovnom rangu,odlikuje se stabilnoscu i odlicnom naponskom sekcijom.Svaka preporuka za Asus,nadam se da sam ti pomogao pri izboru.Pozdrav!
GA EP45-UD3 bez razmisljanja,a kao dodas jos 10-15 evra imas GA EP45-UD3R koja je bolja od obe navedene i po meni definitivno najbolji odnos cena/performanse. Ploca je sa poboljsanim OC mogucnostima Ultra Durable 3 tehnologija i definitivno jedna od najboljih ploca na trzistu...U krajnjem slucaju pogledaj na sajtovima velikih podavackih kuca kao Newegg gde je jedna od retkih ploca koja je pokupila maksimalnih 5 zvezdica od strane korisnika i `nagradu`:Winner of Customer Choice Award for Intel Motherboards...To dovoljno govori. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128359
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.