:: Pa ja bas nebi rekao da je u to doba obican Intel bio brzi?!U ovom slucaju cini mi se da prednost ide Athlonu :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Ja kad bi uzimao za sebe izbor bi bio naravno AMD.
E ovde pojednici svtvarno nemaju pojma(bez uvrede) , uglavnom AMD bi ga izuo `ladno... Cak i da je intel 200-400mhz brzi i ako ima vise kesa i dosta visi takt,, amd je u P4 klasi bio neprikosnoven...Takt i kes ne daju ovde prevagu u brzini...AMD je bio ostetno brzi tu... I ja vise volim Intel ali on tad nije imao sta da trazi...sad je obrnuto intel manji takt a opet je brzi od AMD-a...
To ti je zlatno vreme AMD-a, jednostavno su karali intel. Te pare su im i omogućile da kupe ATi. Taj K8 je bio u svakom pogledu genijalan, drugo je to što vam AMD i danas posle nekoliko godina uvaljuje sve same derivate tog istog K8.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.