Re: Milion puta postaljeno pitanje, ali nema veze :)
12.12.2008. 04:31
status: user broj poruka: 18472
Miran nego sta...A sad na spavanje
I Want to believe - The truth is out there
:: Malo sam se ponovio tako da me zanima koliko cu vremena otprilike biti miran sa ovom konfiguraciom na novim igrama... :: :: CPU: Intel C2D E840 :: MB: Asus Maximus II Formul :: RAM: 4*1GB DDR2 OCZ Reaper 1200MH :: GPU: Gainward GTX 260 Limited Editio :: PSU: Corsair TX750 :: CPU Cooler: Colermaster V ::
cudan nacin za hvaljenje... ___________________________________________________________________ `I`ve noticed a certain lack of demons lately And it really worries me sick...`
:: cudan nacin za hvaljenje.. :: __________________________________________________________________ :: `I`ve noticed a certain lack of demons latel :: And it really worries me sick... :: ::
Ne razumem to bacanje para za skupe mashine !!!!!! Cemu sve to ????? Zar toliko love za hvalisanje (ako ih imaju stvarno) ili igrice onda bash nikakva korist samo bacanje para.
Re: Re: Milion puta postaljeno pitanje, ali nema veze :)
16.01.2009. 20:13
status: user broj poruka: 10
:: :: Malo sam se ponovio tako da me zanima koliko cu vremena otprilike biti miran sa ovom konfiguraciom na novim igrama... :: :: :: Bices miran do 27.7.2011. do kraja mestimicno oblacnog poslepodneva, tacnije, to je negde izmedju 17:23 i 17:48 istog dana
Meni je rodjendan 26.07 moze meni kao rodjedanski poklon prihvatam i dan kasnije necu se buniti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.