Pozdrav hakeri,Hoću da kupim ploču MSI K9A2 PLATINUM AMD 790FX...Gleda sam ih dosta i izgleda da je ubedljivo najbolja za te pare.Sad procesor...hoću da kupim Athlon X2 64 6400+,vidim da ima 65nm i 125nm?Koja je razlika,koji je bolji?Trenutno imam 5200+ 65nm i radi sasvim dobro..Unapred hvala
Moguce ja sam rekao svoje iskustvo moguce da su se popravili, jeste radio sam na starijim plocama mozda su nove bolje!!
:: Bilo nekad!!! Msi nije vise tako los kao sto je bio!!! Pogotovo ta ploca koju on hoce da uzme spada u bolje!!! :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: sa MSI ti je ko da igras lutriju.
pitao sam drugara koji radi u servisu kompjutera za koju plocu misli da je najjaca o an rece upravo msi kaze da kod njega bar ima najmanje reklamacija na ovog proizvodjaca
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.