e ovako imam komp : Asus P5K SE EPU Intel Q6600 Gainward GF 9600GT 512Mb DDR3 KVR 1gb dual 800MHz x2 Hitachi 250Gb SATA
kad sam kupovao komp sve to sam sklopio isto samo sa Asus P5Q Pro i jedan lik mi je rekao da uzmem P5K SE kao jeftinija je a iste su performanse... poslusao sam ga i sad... Igre mi super rade nema nikakvih bagova, programi isto, ali mi je u Windowsu jako spor oko otvaranja foldera i tako to, koristim defragmenter tako da nije Sistema... Da li je moguce da je to do ploce??? P.S. probao sam 1000 Win-ova i opet ne radi kako treba kao da nije Q6600...
Ma `teo je da ti uvali SE plocu jer mu je verovatno istu tu plocu neko vratio iz nekog razloga!!! Zasto ljudi dozvole da im neko promeni misljenje u zadnjem trenutku,a vec su zacrtali sebi sta ce da kupe i imaju potreban novac u rukama....
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: e ovako imam komp :: Asus P5K SE EP :: Intel Q660 :: Gainward GF 9600GT 512Mb DDR :: KVR 1gb dual 800MHz x :: Hitachi 250Gb SAT :: :: kad sam kupovao komp sve to sam sklopio isto samo sa Asus P5Q Pro i jedan lik mi je rekao da uzmem P5K SE kao jeftinija je a iste su performanse... poslusao sam ga i sad... :: Igre mi super rade nema nikakvih bagova, programi isto, ali mi je u Windowsu jako spor oko otvaranja foldera i tako to, koristim defragmenter tako da nije Sistema.. :: Da li je moguce da je to do ploce??? :: P.S. probao sam 1000 Win-ova i opet ne radi kako treba kao da nije Q6600...
Ne ne ne nisi u pravu, meni je taj lik preporucio kao da ne bacam pare ali sam ja skroz negde drugde ,ne vezano sa njim, kupio komp....
:: Ma `teo je da ti uvali SE plocu jer mu je verovatno istu tu plocu neko vratio iz nekog razloga!!! Zasto ljudi dozvole da im neko promeni misljenje u zadnjem trenutku,a vec su zacrtali sebi sta ce da kupe i imaju potreban novac u rukama... :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: e ovako imam komp :: :: Asus P5K SE EP :: :: Intel Q660 :: :: Gainward GF 9600GT 512Mb DDR :: :: KVR 1gb dual 800MHz x :: :: Hitachi 250Gb SAT :: :: :: :: kad sam kupovao komp sve to sam sklopio isto samo sa Asus P5Q Pro i jedan lik mi je rekao da uzmem P5K SE kao jeftinija je a iste su performanse... poslusao sam ga i sad... :: :: Igre mi super rade nema nikakvih bagova, programi isto, ali mi je u Windowsu jako spor oko otvaranja foldera i tako to, koristim defragmenter tako da nije Sistema.. :: :: Da li je moguce da je to do ploce??? :: :: P.S. probao sam 1000 Win-ova i opet ne radi kako treba kao da nije Q6600...
Aaaahhh,my mistake!!! Ja sam shvatio da je neki lik tamo u radnji predlozio kupovinu SE ploce! Sve u svemu,verovatno ti je taj lik,pretpostavljam da ti je to neki prijatelj,rekao iz najbolje namere da ustedis pare i kupis SE plocu ali to je losija serija od one koju si hteo da kupis(nije bitan samo chipset nego i kvalitet izrade,kvalitet delova koji su stavljeni na plocu,kondenzatora......)
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Ne ne ne nisi u pravu, meni je taj lik preporucio kao da ne bacam pare ali sam ja skroz negde drugde ,ne vezano sa njim, kupio komp... :: :: :: Ma `teo je da ti uvali SE plocu jer mu je verovatno istu tu plocu neko vratio iz nekog razloga!!! Zasto ljudi dozvole da im neko promeni misljenje u zadnjem trenutku,a vec su zacrtali sebi sta ce da kupe i imaju potreban novac u rukama... :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: e ovako imam komp :: :: :: Asus P5K SE EP :: :: :: Intel Q660 :: :: :: Gainward GF 9600GT 512Mb DDR :: :: :: KVR 1gb dual 800MHz x :: :: :: Hitachi 250Gb SAT :: :: :: :: :: :: kad sam kupovao komp sve to sam sklopio isto samo sa Asus P5Q Pro i jedan lik mi je rekao da uzmem P5K SE kao jeftinija je a iste su performanse... poslusao sam ga i sad... :: :: :: Igre mi super rade nema nikakvih bagova, programi isto, ali mi je u Windowsu jako spor oko otvaranja foldera i tako to, koristim defragmenter tako da nije Sistema.. :: :: :: Da li je moguce da je to do ploce??? :: :: :: P.S. probao sam 1000 Win-ova i opet ne radi kako treba kao da nije Q6600...
Ova ploca ima samo 3 fazne naponske jedinice za procesor. Pravo je cudo sto uopste radi sa Q6600. Moze da tresne vrlo lako. Q6600 se stavlja na one ploce sa 4 digitalne fazne naponske jedinice za procesor (DFI P35 i P45 ploce) ili 8 faznih naponskih jedinica kao sto je Asus P5Q Pro koju si hteo.
Taj lik je zaboravio da ti kaze za stabilnost a to je ono sto kvalitetna ploca moze da obezbedi.
Hvala na savetu videcu da je zamenim sto pre, da li ima veze posto je moja EPU nisam to u tekstu spomenuo tako da je P5K SE EPU??? Beretta
:: Ova ploca ima samo 3 fazne naponske jedinice za procesor. Pravo je cudo sto uopste radi sa Q6600. Moze da tresne vrlo lako. :: Q6600 se stavlja na one ploce sa 4 digitalne fazne naponske jedinice za procesor (DFI P35 i P45 ploce) ili 8 faznih naponskih jedinica kao sto je Asus P5Q Pro koju si hteo :: :: Taj lik je zaboravio da ti kaze za stabilnost a to je ono sto kvalitetna ploca moze da obezbedi. :: :: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1705&l1=3&l2=11&l3=534&l4= :: :: ___________________________________ :: :: I pijan i trezan za kompjuter vezan. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.