ja se tako ovih dana nerviram pa aj i vas da nasmejem :
1) Moj drugi kom ( stari ) na kom mi je net ima CPU Intel Celeron 2.4 GHz , kada na netu otvorim vise od 3 strane pocne sve da koci , a kamoli vise da otvorim nastaje haos . Pogledam ti ja kad posle otvorene 3 mozda 4 max5 strana CPU USAGE je skromnih 100 % :))) Mada salu na stranuy radi vec 3 godine :)))
2) Otisao drugar u Bec , i ja se dosetim pa ga pitam ako imas para aj da mi iscimas GTX 260? On pristane i tamo GTX 260 core 216 kosta oko180 dolara !!!!! Elem odustanem od toga jer u slucaju da mozda ne radi kako da je zamenim >>>???
3) U jednoj radnji u BG da joj ime ne spominjem Intel Q6600 ( svi znete njegove karakteristike ) kosta 190 EURA :))))))))))
1) Kad otvoris myspace stranicu, da imam 2 Nehalema opet bi ti CPU usage bio 100%. 2) Evo nesto se o tome diskutuje u temi ispod. 3) To su neki pocetnici. Intel pre nije imao nikakve procesore, ali kad je izasla serije Core2Duo tad se poboljsao,...
I sve to na Zida Tomato, PCPChips ili ASUS-X-MX ploči. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Celeron sam sebe zauzme 100%. To je najkrš cpu-a ikada. Verovatno ima i malo rama i tu žurka kreće :: a sta ti ja znam.. :: ::
ili da ne poželiš P4M800-M MSI paradajiz roze što menja napon kad skroluješ mišonjom. a sta ti ja znam...
:: :: I sve to na Zida Tomato, PCPChips ili ASUS-X-MX ploči :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Celeron sam sebe zauzme 100%. To je najkrš cpu-a ikada. Verovatno ima i malo rama i tu žurka kreće :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
Najjaca je Asrock P4MV800 ili tako nesto imao sam je pre sa Celeronom 1.7 i 512 DDR-a ono je bilo ubistvo kako nije valjao komp kako udjes u folder tako cujes kako cooler uspori na tren... sve u svemu Celeron je krs boziji
:: ili da ne poželiš P4M800-M MSI paradajiz roze što menja napon kad skroluješ mišonjom :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: I sve to na Zida Tomato, PCPChips ili ASUS-X-MX ploči :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Celeron sam sebe zauzme 100%. To je najkrš cpu-a ikada. Verovatno ima i malo rama i tu žurka kreće :: :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.