Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
mozda ipak amd
STRANA 1 OD 1
skar mozda ipak amd 05.12.2008. 18:05 T13577

status: user
broj poruka: 3992
u potrazi za jeftinijim rasenjem moje krize,skoro da sam se bio odlucio
ali naletih na ovaj snimak koji me je vratio skroz na pocetak

http://www.youtube.com/watch?v=_l2e0mf3CcA&feature=related

sad stvarno nemam pojma sta uzeti
da li je neko probao spyder i kako to radi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
io62s ... 05.12.2008. 18:17 #82084

broj poruka: 371
Maa jeesteeee vazi hahahahah...ovaj video je realan koliko i unreal II...znam ja kako meni rade ove igre na q6600...phenom nisam imao prilike da probam...
Jedino ako nisu na intel konfu stavili 8500gt a na amd gtx 280

SkyFire Ma daj... 05.12.2008. 18:24 #82088

broj poruka: 18472
Ovo najgori laik na svetu moze da ukapira da je ovo cista budalastina!Ko da niko nije probao Phenom-a za igre?Razlika je kao da su stavili CPU sa 16 Ghz naspram 3 Ghz u Korist AMD-a...Zna se vec odavno da Intel shije i da taj Phenom ne moze da parira ni po kojoj osnovi na zalost Q6600...Zanimljivi detalj je koji sam primetio da sa leve strane na AMD platformi je test radjen u 1024x768 rezoluciji dok se na desnoj strani uopste i ne zna koja su ni setovanja a ni rezolucija!Amaterski nema sta..Prave od testa crtani film...Sta sve necu videti

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

BlueSkyNIS re 05.12.2008. 18:39 #82089

broj poruka: 860
Ma ja mislim da nema nikakve veze sa setovanjima, nego je G35 đubre za igre, pa ga 780G šiša! Procesori nemaju nikakav uticaj u ovom testu, usko grlo su integruše.

Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738

MACHINE Re: Ma daj... 05.12.2008. 18:44 #82090

broj poruka: 5704
Ma nemas ti pojma...AMD CPU kada se ukomponuje sa ATi VPU to delje Intel i nVidia kombinaciju za 2 godine unapred. Ja imam polukombinaciju: Intel+ATi pa deljem tebe sa Intel+nVidia :) jesam li ti poslao benchmark nakon friziranja BIOSa, a, a...i ne smem da se ne bi slognuo!? Taj tvoj GTX nije mu do kolena A tek stabilnost, o teme necu ni da govorim, ali stabilniji najmanje 2x od tvoje jer sam je zasrafio sa 2 srafa, a sta sada kazes??? AMD/ATi rules, pasijans mi leti sa preko 1.000.000 fps pa ti vidi

A N G E L

:: Ovo najgori laik na svetu moze da ukapira da je ovo cista budalastina!Ko da niko nije probao Phenom-a za igre?Razlika je kao da su stavili CPU sa 16 Ghz naspram 3 Ghz u Korist AMD-a...Zna se vec odavno da Intel shije i da taj Phenom ne moze da parira ni po kojoj osnovi na zalost Q6600...Zanimljivi detalj je koji sam primetio da sa leve strane na AMD platformi je test radjen u 1024x768 rezoluciji dok se na desnoj strani uopste i ne zna koja su ni setovanja a ni rezolucija!Amaterski nema sta..Prave od testa crtani film...Sta sve necu videti
::
:: I Want to believe - The truth is out there
:: May the force be with you
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
skar meni je tu nesto smrdelo 05.12.2008. 18:49 #82092

znam da je intel uvek bio bolji za igre
narocito od phenoma

io62s ... 05.12.2008. 18:56 #82094

...ma sa dobrom grafickom te bas briga koji proc imas (bar u ovom slucaju)

SkyFire Re: ... 05.12.2008. 19:01 #82096

broj poruka: 18472
Ah da..Da li si ikad probao AMD phenom u kombinaciji sa ATI 4870 X2..Da vidis kako karta lose radi zbog CPU-a koji ne moze da je pogura nego joj treba jebeni Intel Quad...Ja sve sto sam dosad rekao na ovoj berzi znam iz licnog iskustva i nisam profesionalac na recima kao neki koji su provrteli more hardware-a kroz svoje ruke navodno pa opet nemaju pojma...!!!Pravilo ubodi bilo koju grafu a imaj osrednji CPU ne postoji...Sada moras da imas i jedno i drugo u vrhu da bi sve radilo kako treba...Najveci uticaj na igre ima GPU ovih poslenjih genracija chipova takoreci da CPU nema skoro nikakvu primenu osim jedne vrlo vazne stvari a to je uska povezanost GPU i CPU u samoj komunikaciji jer ako je CPU preslab nece ni GPU raditi kako treba i samim tim eto pada performansi same graficke karte!

@Machinac@ - Sila si...Skidam ti kapu..Ti si moj (m)idol

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: ...ma sa dobrom grafickom te bas briga koji proc imas (bar u ovom slucaju)
Daum ... 05.12.2008. 19:25 #82103

broj poruka: 12794
Snimak je kompletni fake... FarCry da ide lose sa Q6600? Koju decu lazu?

pajsgudgud Neću da ulazim u detalje 05.12.2008. 19:49 #82109

broj poruka: 3741
ali ja sam mojim Bartonom na 2.1 i x1650pro 512ddr2 teram farcry na 1650x1050 sve na max osim AA jer mi to ne dozvoljava igrica, tako da mislim da je klip celokupno težak šit. Ko mi ne veruje može d dođe kod mene da proba.
a sta ti ja znam...

io62s ... 05.12.2008. 20:32 #82113

Ja ti verujem! ...imao sam bartona, ekstra je proc...a i graficka je dobra tako da to mora da radi na tim podesavanjima sto si pomenuo...

Equinoxe Re: 05.12.2008. 20:53 #82115

broj poruka: 12057

To desno nije 16 fps, nekko isti klip kao levo sam usporen u Premieru ili nekom drugom alatu. Glupost na kvadrat, nije vredno rasprave.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

zekson ..... 05.12.2008. 21:52 #82122

broj poruka: 34
Intel rules!!!
pcZeXon

Nikopol74 au bre..... 06.12.2008. 00:22 #82132

broj poruka: 362
ma amd rules...koji ste likovi

Nije tacno da danas cpu mora da bude jak, ali jeste tacno ta graficka MORA da bude jaka. Ovde se neki pokacise oko Intela i AMD-a. Ma bre to je za neki drugi post.

Ljudi bre teram sve osim crysis i warhead na high sa 7900GS i 5000+ Black Edition na 3.1ghz! Kao sto kazu ljudi, za vecinu igara vam je dovoljan barton itd.

Quad i Phenom NISU ISKORISCENI, nemojte se zavaravati!!! Koliko su neki neupuceni kad misle da ce Q6600 (moze i Q10000 sto se toga tice:) ) ili Phenom nesto da urade za IGRE?? To su ljudi koji ocigledno skoro nisu imali slabiju masinu (1 cpu itd).

Nisam pogledao link i ne zanima me, ali kazem ti da ce SVAKA igra da ti klizi sa dobrom grafickom, a NECE NIJEDNA SA DOBRIM CPU-om i LOSOM grafickom. Neke igre koriste vise cash-a (gde je Intel bolj)i, ali ako imas recimo 8800gt ili cak 7900GTO pa na vise, sve ti bre klizi covece! Intel dere u 3d paketima (do 40%), ostalo je neprimetno za ljudsko oko, a igre su totalno druga prica. Uostalom, za pare koje deru i treba da deru:))))
Berettaxx uzas 06.12.2008. 01:38 #82141

broj poruka: 385
e ljudi ovo je tako neki go_no snimak montirano je 100 %, jeste da je AMD kidao Intel u procesorima sa jednim jezgrom ali Duo i Quad, AMD ne moze ni da prismrdi... tako da manite se vi ovakvih gluposti... preporucujem Q6600 imam ga i zadovoljan sam... (cuo sam da AMD Phenom radi samo na 3 jezgra) AMD PLJUGA!!!!!!!!!!!!!
Equinoxe Re: uzas 06.12.2008. 01:42 #82144

broj poruka: 12057

To što si čuo odnosi se na Phenom X3 modele koji logično ima 3 jezgra. Tu je i X4 (4 cores) model.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: ... (cuo sam da AMD Phenom radi samo na 3 jezgra) ..
Berettaxx FarCry 06.12.2008. 01:43 #82145

inace probao sam FarCry i odlicno mi radi sve na fullu u opste ne zakucava... imam gainward 9600gt jako los primerak ali opet FarCry odlicno radi...

Berettaxx Re: Re: uzas 06.12.2008. 02:00 #82148

znam ja za X3 i X4 ali da X4, starije verzije, ne mogu da upotrebe cetvrto jezgro kad se ova tri potpuno opterete, pa su zbog te greske prodavani kao X3
Beretta

:: To što si čuo odnosi se na Phenom X3 modele koji logično ima 3 jezgra. Tu je i X4 (4 cores) model
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: ... (cuo sam da AMD Phenom radi samo na 3 jezgra) ..
skar pa druze... 06.12.2008. 14:06 #82171

x3 ti je u stvari x4 sa iskljucenim jednim jezgrom jer je ono bilo falicno
pa se lepo setili da bi imali sto manje skarta da naprave x3
ja mislim da sam u pravu

i to sto 4 jezgra trenutno nemogu da se iskoriste,nema veze moci ce za koji mesec

Nikopol74 e moj Berettaxx.... 07.12.2008. 17:30 #82484

broj poruka: 362
osim sto si okoreli Intelovac, bas se i ne razumes u kompove. Sta ti mislis koja je razlika izmedju Intela i AMD, mislis da je vise od 30%??? Nije...

Quad i dual core ti ne vuce crysis nego ta tvoja 9600gt. I slabije kartice vuku vecinu igara na high, a od 8800 i to neoptimizovano sranje koje zovu crysis, a tvoj 9600gt bi trebao da ga shuri samo tako. Zato nemoj mnogo da se lozis na taj cpu i Intela. Za Intel si ti samo jos jedna ovca koja puca mnogo para na konfiguracije koje nisu ni 50% iskoriscene.

Neko ko je toliko ponosan na Intela ne bi imao razloga da vristi po forumu nego bi se smeskao. Ja imam x2 na 3.1ghz i 7900gs i xtra mi radi, savrseno je stabilan i zasto bi razmisljao o Intelu osim ako ne radim reklame u 3d/2d paketima i to u nekoj profi firmi? Ne daje mi se 100-ak evra vise....

Uostalom, cemu toliko mrznja prema jedinoj konkurenciji koja odrzava Intelove cene podnosljivim???
Berettaxx Re: e moj Berettaxx.... 08.12.2008. 23:10 #82795

Jesam okoreli Intelovac i bicu... uzeo sam Q6600 da bih bio miran duze vreme i znam da sad se sve svodi koliko ti je jaka grafa ali je Sky Fire spominjao da ima problema sa AMD-om, a napljuvao sam AMD jer me jako iznervirao ovaj glupi video...
Beretta

:: osim sto si okoreli Intelovac, bas se i ne razumes u kompove. Sta ti mislis koja je razlika izmedju Intela i AMD, mislis da je vise od 30%??? Nije..
:: Quad i dual core ti ne vuce crysis nego ta tvoja 9600gt. I slabije kartice vuku vecinu igara na high, a od 8800 i to neoptimizovano sranje koje zovu crysis, a tvoj 9600gt bi trebao da ga shuri samo tako. Zato nemoj mnogo da se lozis na taj cpu i Intela. Za Intel si ti samo jos jedna ovca koja puca mnogo para na konfiguracije koje nisu ni 50% iskoriscene
:: Neko ko je toliko ponosan na Intela ne bi imao razloga da vristi po forumu nego bi se smeskao. Ja imam x2 na 3.1ghz i 7900gs i xtra mi radi, savrseno je stabilan i zasto bi razmisljao o Intelu osim ako ne radim reklame u 3d/2d paketima i to u nekoj profi firmi? Ne daje mi se 100-ak evra vise...
:: Uostalom, cemu toliko mrznja prema jedinoj konkurenciji koja odrzava Intelove cene podnosljivim??
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs