8.2 Ghz ili 8.3 Ghz ne znam sad tacno ali ta je cifra u pitanju...Informacija iz Intela...Okacicu link sa istim samo da nadjem posto nisam na svom kompu sad!
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: Evo da i ja malo odmenim obradmi, pošto ga nema u skorije vreme :: :: Pogledajte sledeći link: :: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10801&Itemid=3 :: :: Čini mi se da je ovo popriličan uspeh-napredak za AMD u odnosu na njihove trenutne procesore :: :: Da vidimo koliko će Intel da pogura Nehalema...? :: :: pozz :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
Jel se zezaš ili si ozbiljan? Svaka im čast ako su ga dotle poterali, mada najviše što sam video na netu je trenutno 5,5GHz.
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
:: 8.2 Ghz ili 8.3 Ghz ne znam sad tacno ali ta je cifra u pitanju...Informacija iz Intela...Okacicu link sa istim samo da nadjem posto nisam na svom kompu sad :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
Za sad ti treba nekih 700-800 eur za plocu i CPU ...Obzirom da AMD izlazi sa dosta nizim cenama takoreci duplo jeftinijim a najavljenim performansama skoro jednakim sa i7 Intel ce biti primoran da spusti cene...Ocekujem i nove revizije Nehalema u 32nm jer su ove sadasnje djubrad!
Ne zezam..Mada meni to licno nista ne znaci...Ja sam se u Nehalem totalno razocarao...Video sam,probao kako radi..Uzas!Jedino ta revizija koju planiraju u 32nm ce biti izgleda nesto posebno...Pitanje je kad ce to da izbace..Ako AMD grune sa ovakvim CPU-ima ako je od svega toga sto se spekulise na netu bar 80% tacno Boga mi Intel nece moci mirno da gleda jer ce AMD da opusteno obuhvati veliki deo trzista sa nizim cenama i performansama koje ce da ponudi izlaskom Phenom II CPU-a! Ja sam licno za clock za svaki dan mada volim kad nabijem i jos koji gigaherc preko za bench pa se ostvare opasni rezultati...
:: Jel se zezaš ili si ozbiljan? Svaka im čast ako su ga dotle poterali, mada najviše što sam video na netu je trenutno 5,5GHz :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: :: :: 8.2 Ghz ili 8.3 Ghz ne znam sad tacno ali ta je cifra u pitanju...Informacija iz Intela...Okacicu link sa istim samo da nadjem posto nisam na svom kompu sad :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: May the force be with you :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 ::
Prvi je AMD probio 6 ghz barijeru od native quadova x86
05.12.2008. 19:11
status: user broj poruka: 7720
A svojevremeno je AMD bio prvi koji je probio 1 GHz barijeru.Mislim da treba u prvom momentu zaobici Nehalem ,a ako je neko ljubitelj bas Intela po meni sada mu je bolje Yorkfield nego Nehalem.A sto se tice AMD Deneb ,bice to dobar Cpu sigurno ,veci kes, 20 % brzi od 9950 be ,bolji OC ,sa AM3 socketom t.j ddr3 se dobija jos 5 % .Far cry 2 su terali na 5ghz .
Ma to nije overklokovanje, to je iživljavanje. Na koliko god uspeš da oveklokuješ CPU, ako to ne može da se koristi svaki dan bez dve boce azota, ja to ne računam kao uspeh. Šta on ima od te frekvencije ? Najbolji skor na nekom forumu gde će da napiše, radio mi je čitava 2 minuta dok mi nije nestalo azota ?!?! Kad on bude radio na 6.2 pa maker i sa vodenim hlađenjem, onda ću da kažem - svaka čast ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
...uostalom, jedino gde mozes da iskoristis preko 3ghz (4,5 6, 150ghz!!!) su 3d paketi, i mozda neki 2d paket. Dzabe lozana...AMD uveliko staje na noge, i Intel ce morati da se malo vise potrudi jer AMD ode korak-dva unazad, onda 3 koraka unapred...Intel-a boli k***c, oni su klasika, izbacili 10000 proizvoda na trziste, a kad su videli da je trziste prezasiceno za njjihove tripove powemonger-a, menjaju politiku....jesu oni bolji, ali nema nista posebno od inovacija a bas su skuplji...svako svome...
Intel definitivno mora da pazi na antimonopolsku komisiju koja ce ga u slucaju da ima 85-90% trzista procesora kaznjavati, zato je i on srecan kad AMDeka ima uspesne proizvode i bar 15-20% trzista buduci da ce ga pomenuta komisija ostaviti na miru.
Ako AMDeki bude frka za lovu i pripreti mi bankrot dobice direktnu inekciju od Intela bez ikakvog problema samo da i dalje mrda malim prsticem i stiti ga od monopolskog polozaja, kazni, poreza itd...
Jes da mi se svidja AMDeka (prva ljubav nema zaborava) ali ja tako gledam na stvari.
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. @SkyFire, mi i dalje cekamo na famozni link !!!
Samo da ga klokne pa ce da okaci... Maler je smo sto je istrosio trista kontejnera tecnog azota al ne ide...
:: Evo sa` ce... Aje Sky nemoj zabusavas bre! = :: :: Kad cemo da vidimo ovde (http://valid.canardpc.com/records.php) nekog Srbina?! :: Przite to vise pa da vide majku im fasisticku! X :: :: :: ::
Sta me bre briga za cetu partizana i NOB, ej bre oni i dalje imaju u nazivu Jugoslovensko Sportsko Drustvo...
Bar da su ga promenili u Juznoslovensko...
Mislim sta reci...
:: Ma ide bre znam 100% garantujem jer sam... Uh, ummm.... :: :: Sta je uradio Partizan :: :: :: :: Samo da ga klokne pa ce da okaci.. :: :: Maler je smo sto je istrosio trista kontejnera tecnog azota al ne ide.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: ::
Tako je ortak iz osnovne... Kad nije znao sta da prica obavezno onako kao zainteresovano `sta je uradio Partizan`. To je nama cetvorici koji se druzimo jos iz osnovne postao sinonim za skretanje teme =D
Yebe se meni i za P i za CZ i za zeleno i crveno... Dunja is what matters
Nego Abnere objasni ti meni gde je taj link sto `si` obecao? Sto nas lozis? =D
ha, ha... evo sad ce samo da zena isprazni zamrzivac pa da ga kloknem... Odma kacim rezultate na mrezu...
A za partizane sta ces upeco sam se ko sarance...
:: Hahahah :: :: Tako je ortak iz osnovne... Kad nije znao sta da prica obavezno onako kao zainteresovano `sta je uradio Partizan`. To je nama cetvorici koji se druzimo jos iz osnovne postao sinonim za skretanje teme = :: :: Yebe se meni i za P i za CZ i za zeleno i crveno... Dunja is what matters :: :: Nego Abnere objasni ti meni gde je taj link sto `si` obecao? Sto nas lozis? = :: ::
Ako se ne varam , toliki clock je postizan jedino sa Pentium4 630 & 631 procesorima, ne vjerujem da Nehalem toliko moze, cini mi se da su najvise postizali nesto oko 6GHz sa Nehalem procesorima... Ispravi ako grijesim...
Zz
SONY VAIO VGN-FW285J
:: 8.2 Ghz ili 8.3 Ghz ne znam sad tacno ali ta je cifra u pitanju...Informacija iz Intela...Okacicu link sa istim samo da nadjem posto nisam na svom kompu sad
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.