Tako nešto ne postoji. Najsporiji serijski proizveden P4 S478 radi na 1,4 GHz. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma ljudi imao sam ja jedan procesor Intel 1.1Ghz 478 socket iz Indije kupio kod kineza za 300 din radio i Crysis na njemu.....
I to i ono iz Indije (nemaju tamo fibriku)...moze biti i Kinez ali Indijac heheehehe
A N G E L
:: :: Tako nešto ne postoji :: Najsporiji serijski proizveden P4 S478 radi na 1,4 GHz :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ma ljudi imao sam ja jedan procesor Intel 1.1Ghz 478 socket iz Indije kupio kod kineza za 300 din radio i Crysis na njemu.....
Ne dirajte mi Ljubu iz Panceva, licno mi je rekao da je prodao najmanje 50 PCI (ne express) kartica klase R9200, kaze ide ki `alva :)))
A N G E L
:: Ako se ne dogovoriš sa IceCream-om, ovde imaš tonu procesora za socket 478 :: Samo zaobiđi u širokom luku Ljubišu iz Pančeva :: :: http://www.pcberza.rs/oglasi/search.ph :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.