Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
MSI K8N Neo4-FI
STRANA 1 OD 1
copebg MSI K8N Neo4-FI 04.12.2008. 16:48 T13548

status: user
broj poruka: 2
Posedujem gore navedenu plocu i veoma sam zadovoljan istom, ali problem je procesor koji je veoma slab adm64 3000+ koji radi na 1.8, e sad hteo bih da stavim jaci procesor pa me zanima koji mi je izbor, uzeo bih neki nov?
Problem je sto je ploca socket 939 i u ponudi ima jedan procesor na ovom sajtu a kad udjem u njega prikazuje da je am2 socket, da li ja mogu njega da koristim ili imam neki drugi izbor ili moram da menjam i plocu?
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 ... 04.12.2008. 17:05 #81852

broj poruka: 1424
nazalost x2 939 su izumreli kod nas i ako je ostao neki 3800x2 ljudi traze za njega kao da su ga sami pravili 50-60e !
Tako da ti je najisplatljivije da prodas MBO,MEM,CPU i zadrzis sve ostalo(ili prodasi GPU i kupis na primer asus 780g ima 3 pci slota i full atx je malo kraca ) i Kupis neki X2 i 2GB ddr2 (imas u imt*l) 1700din 2gb APACER GOLD COVER extra memorija za te parice.
A to tvoje prodaj za ...... nemam pojma sta da ti kazem...
Equinoxe Re: 04.12.2008. 17:25 #81854

broj poruka: 12057

Najtraženiji procesro jedno vreme. Ubedljivo nadeficitniji proizvod u poslednjih 5 dogdina.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

copebg ..... 04.12.2008. 18:04 #81864

broj poruka: 2
Ja sam planirao da malo pojacam procesor jer hocu da uzmem novu graficku, ati3850, i sve to zbog Gta4. A sad bas ne znam sta da radim, ako nema procesor da se kupi, tj ako moram da menjam plocu, procesor, graficku onda je mozda bolje da uzmem neki nov komp?
Bas sam u nedoumici...
DmasteRNo1 Sam si sebi odgovorio 04.12.2008. 19:18 #81884

broj poruka: 6101
Ukoliko ne nađeš taj 3800+, ne gine ti menjanje procesora, ploče i memorije, što uz novu grafičku koju hoćeš da uzmeš znači nova mašina. U ovom trenutku, finansijski nepovoljnom, to baš i nije popularno rešenje, osim ako ti pare nisu problem.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs