Sta bi bila pametnija `investicija` OCZ Vendetta 2 ili OCZ Gladiator Max?
Prvo sam mislio da skupim lovu za TRUE, ali posto sam uvideo da je razlika izmedju TRUE i Vendetta 2 kulera 2-3 stepena, dok je razlika u ceni X(...
Pa samo odlucio da uzmem jedan od ova dva OCZ-a, ali me zbunjuje 8 pajpova kod Gladiatora i 6 kod Vendetta 2 isti fan ali se vendeta 2 u 95% slucajeva pokazala bolje od Gladiatora...
Dajte svoja iskustva pa da mogu da odlucim... Hvala u napred!!! :)
...kao vrlo dobra hladila mi je 2180 pod loadom na nekih 50 stepeni pri naponu 1,5V i 3,3 Ghz-a...veoma je tih ,mada su to i ovi drugi pretpostavljam...Vendeta 2 bi trebalo da bude ono sto je bio Hyper tx prosle godine ,znaci best by...ne znam kakav je za quad-ove ali je za mene i vise nego dovoljan...vidi dal`ce da stane na plocu tj da mu ne smeta north bridge...`Ajd u zdravlje! .......................................................................... SERBIA- mushmula (tomato, banana etc.) republic
Vendetta je bolja, TRUE nije samo 2-3c bolji, ne veruj testovima sa neta .. Sta ti bese imas Q9550 ? Mislim da ti je Vendetta 2 sasvim ok za njega i neki bolji clock.
Hvala na odgovoru... da dobro si zapazio imam Q9550... nego jel znas otprilike koliko su temperature na nekom slicnom CPU u full load sa Vendettom?
Ja bi ovaj moj terao minimum 3.8 za 24/7!
:: Vendetta je bolja, TRUE nije samo 2-3c bolji, ne veruj testovima sa neta . :: Sta ti bese imas Q9550 ? Mislim da ti je Vendetta 2 sasvim ok za njega i neki bolji clock.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.