nije samo razlika u performansama, koje su doduse malo vece jer je u pitnaju CS koji je zaduzen samo za rad sa diskpodsistemom. U pitajnu je i stabilnost i komapatiblnost. Svakako noviji SB7x0. SB600 je OK SB ali je zaista mator, on je prvi put dosao sa CF 3200 Xpress chipsetom cini mi se 2005
Ako ništa drugo, na pločama sa SB700 i 750 imaš 6 SATA portova, a sa SB600 4, a tu su i poboljšane RAID mogućnosti (što mene iskreno još uvek ne zanima, jer sam uvek imao samo 1 hard). Ako planiraš nekog novog Fenoma, minimum ti je potreban 780G čip set, a to znači da ploče sa SB600 otpadaju. Mislim da samo preostaje da odabereš konretan model ploče i to je to.
...onda 7ica. ako ti neko poklanja 6icu, uzi je. sto se tice performansi, razlika je samo u radu sa hardom. zavisi za sta ti treba. za uobicajenu upotrebu kompa tj. mm, net, gayming :) nebitno je. a i nije razlika u ceni.... uzmi 7icu ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.