da li neko ima test koji poredi ovaj cpu vs 6000+ ja sam negde gledao da ovaj intel odvaljuje od zivota 6000+,ja bih ga rado uzeo jer nije skup ali efikasan i moze da se klokuje ko blesav
inace ja ga drzim clockovanog na 3ghz sa voltazom redukovanom za 1 stepenik nize od defaulta u biosu. a ljudi na testovima su ga drzali na 4 ghz sa vazdusnim hladjenjem
Da je hladan cpu, da se extra klokuje, meni svaki dan opušteno stoji na 3.6 a ne prelazi 30c u idle... dok je ne klokovan na nekih 22-23c. Na box kuleru... a sad sam mu stavio Thermalright ultra 120 jer bih da ga kloknem na 4.0GHz za svaki dan. MB DFI Infinity Blood Iron T2RL DIMM 4 x1GB OCZ Ati CrossFirre edition PC6400 (red) Pozz
:: Da je hladan cpu, da se extra klokuje, meni svaki dan opušteno stoji na 3.6 a ne prelazi 30c u idle... dok je ne klokovan na nekih 22-23c :: Na box kuleru... a sad sam mu stavio Thermalright ultra 120 jer bih da ga kloknem na 4.0GHz za svaki dan :: MB DFI Infinity Blood Iron T2R :: DIMM 4 x1GB OCZ Ati CrossFirre edition PC6400 (red :: Poz
...a to sve vredi i za ostale Core2 procesore. AMD 6000+ i Phenomi im ne mogu ni primirisati.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.