vec par meseci nemogu da uslifujem novu masinu elem kupio GA p35dsl pa zamenio na dsr pa menjao memoriju od Ocz do Takems itd procesor E8200 koji je jedini jos uvek u konfiguraciji grafika koja je riknula pa ovo pa ono i sad je i maticna ploca stala ukratko posedujem -procesor E8200 -memoriju cu menjati sigurno za nesto sto vi predlozite -plocu cu kupiti nemam dovoljno zivaca da mi je vrate sa reklamacije i oko nje najvise vodim polemike sta uzeti kao da mi je dosta popularnih imena poput asus i gigabyte a usput citam postove na forumu oko DFI ploca JW ,pa trazim savet tj voleo bi da vec legnu stvari na svoje mesto mozda se varam ali imam osecaj da ove dve pomenute firme ne da neznaju nego plasiraju falsh robu na nase trziste inace koja MB za stabilnost i za overcklok sa ovim procesorom kao i koja memorija ,znaci trazim vec konacnu dobitnu kombinaciju u sutini vec bi poodavno bio resen problem da svaka reklamacija netraje po 2-3 meseca znaci osnova je CPU E8200
Rekoh li ja da je GA brand za zaobilazenje :) sa njim sam imao samo problema, svaka druga me pocasti sa BSOD i hard reset, valjda je to gratis uz njih, ostali ne nude te extra mogucnosti :)) Biraj, cene su oko 100e
Asus P5Q Pro DFI DK P45-T2RS
Obe ploce su sjajne,
A N G E L
:: vec par meseci nemogu da uslifujem novu masinu elem kupio GA p35dsl pa zamenio na dsr pa menjao memoriju od Ocz do Takems itd procesor E8200 koji je jedini jos uvek u konfiguraciji grafika koja je riknula pa ovo pa ono i sad je i maticna ploca stal :: ukratko posedujem :: -procesor E820 :: -memoriju cu menjati sigurno za nesto sto vi predlozite :: -plocu cu kupiti nemam dovoljno zivaca da mi je vrate sa reklamacije :: i oko nje najvise vodim polemike sta uzeti kao da mi je dosta popularnih imena poput asus i gigabyte a usput citam postove na forumu oko DFI ploca JW ,pa trazim savet tj voleo bi da vec legnu stvari na svoje mesto mozda se varam ali imam osecaj da ove dve pomenute firme ne da neznaju nego plasiraju falsh robu na nase trzist :: inace koja MB za stabilnost i za overcklok sa ovim procesorom kao i koja memorija ,znaci trazim vec konacnu dobitnu kombinacij :: u sutini vec bi poodavno bio resen problem da svaka reklamacija netraje po 2-3 mesec :: znaci osnova je CPU E8200
ma birao sam ja Ocz memoriju 2x 1Gb sa 1066 MHz ali su mi je zamenili kao nece da radi korektno sa tom plocom ,trala la trala la iskreno da kazem zagrejao sam se za tu DFI DK P45-T2RS plocu memoriju 2x2 Gb kingston hyperX a grafiku mmozda ati 3870 nema se momentalno vise para sta kazete na ovu kombinaciju imam prijatelja koji je imao iste probleme sa novom konfiguracijom znaci u roku od par nedelja sve zivo je izmenejno jel to znaci da proizvodjaci toliko brzo prave nove proizvode da nestignu ni da ih testiraju nego ih jednostavno bace na trziste pa sta bude ,bude inace kod njega je sad MB Biostar iz serie T neznam tacnu oznaku,mogu reci da mi se ta ploca bas nije svidela ploca nema recimo ni jedan solid capacitor male poteskoce prilikom dizanja sistema a cena je preko 100 evra
Koliko sam primetio iz prakse ljudi imaju problem kupe 45 nm Intelov CPU i stave na stariji Intelov chipset koji se izgleda ne mirise sa 45 nm i tu dolazi do problema ,povecana temperatura Mb itd..Moze da bude na prvi pogled problem Gigabyte ,ali i ne mora .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.