athlon 6000+,negde gledam 5800,negde 7500,tu i tamo i preko 100e sad sam stvarno u dilemi izdvojio sam 150e za plocu i cpu athlon i biostar ali izgleda nista od toga ko zna iz prve ruke neka javi
Nazalost ova veca, oko 7000 dinara, pogledaj datum izmene, a jos po nekim review-ovima na netu nije sigurno da li ce Shaghai i Deneb moci da se ubace u AM2+ ploce,...
Cene su se drastično povećale u poslednjih mesec i po dana... Što zbog promene kursa $ u odnosu na €, što zbog slabljenja RSD, a da ne spominjem psihološki kurs domaćih IT firmi... Recimo konkretan primer... SAPPHIRE 4870 512mb je u vp pre 2 meseca koštao 185€ + pdv a sada ista karta košta u istoj firmi koja je uvozi 247€ + pdv, sa svim rabatima, avansima i popustima ne može da siđe ispod 225€ + pdv, ali hej u VELEPRODAJI !!!!
Sami dođite do maloprodajne cene na osnovu ove nabavne...
cena azurirana pre neki dan je 7250din,briga me da li je black,jer se ionako lose klokuje ako bi ga dao za nesto nize i bez to coolera javi se na momcilo666@gmail.com,ako ne ja cu uzeti nov na rate,pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.