Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Intel X58 ploce
STRANA 1 OD 1
psihoyu Intel X58 ploce 23.11.2008. 23:00 T13370

status: user
broj poruka: 1191
Da li na X58 chipset mogu da idu Core2Duo Quad procesori li samo novi COre i7 ?

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 23.11.2008. 23:05 #80733

broj poruka: 12057

Obrzirom da je na pločama X58 drugačiji socket tj. Socket 1366, neće da može ubadanje S775 CPU-a.

Ili ovako - CPU supported:
Intel® Socket 1366 Core™ i7 Processor Extreme Edition/Core™ i7 Processors.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 23.11.2008. 23:10 #80736

E do jaja, taman kad sam posle 5 god resio da se resi P4 i AGP-a o5 se menja procesorsko podnozje,a to znaci bruka cene
Kada ce matori USB 3, dal je za jedno 2,3 meseca pravi trenutak za kupovinu kompa,da ne moram da menjam plocu narednih 3,4 godine ?

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))

Equinoxe Re: re 23.11.2008. 23:15 #80738

broj poruka: 12057

Ma ko zna! Menjanje socketa je čisto mažnjavanje para i tu možemo samo da se heftalicom upucavamo u šperploču.
i8 na Socket tri milijarde osamsto pedeset šes` ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: E do jaja, taman kad sam posle 5 god resio da se resi P4 i AGP-a o5 se menja procesorsko podnozje,a to znaci bruka cen
:: Kada ce matori USB 3, dal je za jedno 2,3 meseca pravi trenutak za kupovinu kompa,da ne moram da menjam plocu narednih 3,4 godine
::
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
gile23 ... 23.11.2008. 23:21 #80739

broj poruka: 9121
i po. I jos jedna stvar, ne kupuj to jos, jer je to jos veoma nestabilna platforma, znaci tamo tek negde u martu pasce cene ovih procesora na neki normalan nivo, a i neki bugovi ce se srediti, a izaci ce ti i nova generacija grafickih kartica, tako da bolje sacekaj,...

Pozdrav!

psihoyu re 23.11.2008. 23:34 #80743

Po cemu je nestabilna platforma ? Gledao sam neke testove na blic i hvale je do jaja.
Au brate mrzi me da cekam vise, ne mogu nista da igram ko covek na ovom kompu! A ako uzmem Core2duo sistem znam da cu se sjebati na duge staze!
Jel iko kod nas ima COre i7 procesore ?
Planiram da dam za komp preko 1000e, jer ocu sve da bude u fullu,bez monitora i zvucne i zvucnika to vec imam extra.

VMARC pa sto dizela, majke ti... 24.11.2008. 00:09 #80751

broj poruka: 9420

Baby BM

Daum Re: re 24.11.2008. 04:17 #80769

broj poruka: 12794
Pa cak i sad da uzmes C2D neces se sigurno sjebati na duze staze, to je budalastina. Sjebaces se jedino ako se stiskas za komponente pa bi da koristis masinu 5 godina bez upgrade-a...

:: Po cemu je nestabilna platforma ? Gledao sam neke testove na blic i hvale je do jaja
:: Au brate mrzi me da cekam vise, ne mogu nista da igram ko covek na ovom kompu! A ako uzmem Core2duo sistem znam da cu se sjebati na duge staze
:: Jel iko kod nas ima COre i7 procesore
:: Planiram da dam za komp preko 1000e, jer ocu sve da bude u fullu,bez monitora i zvucne i zvucnika to vec imam extra
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 2002 !!! :)))
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs