E do jaja, taman kad sam posle 5 god resio da se resi P4 i AGP-a o5 se menja procesorsko podnozje,a to znaci bruka cene Kada ce matori USB 3, dal je za jedno 2,3 meseca pravi trenutak za kupovinu kompa,da ne moram da menjam plocu narednih 3,4 godine ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Ma ko zna! Menjanje socketa je čisto mažnjavanje para i tu možemo samo da se heftalicom upucavamo u šperploču. i8 na Socket tri milijarde osamsto pedeset šes` ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: E do jaja, taman kad sam posle 5 god resio da se resi P4 i AGP-a o5 se menja procesorsko podnozje,a to znaci bruka cen :: Kada ce matori USB 3, dal je za jedno 2,3 meseca pravi trenutak za kupovinu kompa,da ne moram da menjam plocu narednih 3,4 godine :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
i po. I jos jedna stvar, ne kupuj to jos, jer je to jos veoma nestabilna platforma, znaci tamo tek negde u martu pasce cene ovih procesora na neki normalan nivo, a i neki bugovi ce se srediti, a izaci ce ti i nova generacija grafickih kartica, tako da bolje sacekaj,...
Po cemu je nestabilna platforma ? Gledao sam neke testove na blic i hvale je do jaja. Au brate mrzi me da cekam vise, ne mogu nista da igram ko covek na ovom kompu! A ako uzmem Core2duo sistem znam da cu se sjebati na duge staze! Jel iko kod nas ima COre i7 procesore ? Planiram da dam za komp preko 1000e, jer ocu sve da bude u fullu,bez monitora i zvucne i zvucnika to vec imam extra.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Pa cak i sad da uzmes C2D neces se sigurno sjebati na duze staze, to je budalastina. Sjebaces se jedino ako se stiskas za komponente pa bi da koristis masinu 5 godina bez upgrade-a... __________________ Scourge of PCBerza
:: Po cemu je nestabilna platforma ? Gledao sam neke testove na blic i hvale je do jaja :: Au brate mrzi me da cekam vise, ne mogu nista da igram ko covek na ovom kompu! A ako uzmem Core2duo sistem znam da cu se sjebati na duge staze :: Jel iko kod nas ima COre i7 procesore :: Planiram da dam za komp preko 1000e, jer ocu sve da bude u fullu,bez monitora i zvucne i zvucnika to vec imam extra :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 2002 !!! :))) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.