Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
BIOSTAR TA790GX A2+ mišljenja i iskustva...
STRANA 1 OD 1
KaiserSoze BIOSTAR TA790GX A2+ mišljenja i iskustva... 20.11.2008. 16:15 T13308

status: user
broj poruka: 568
Zamolio bih ljude koji poseduju ili su testirali istu da mi kažu...
Kakva je ova ploča, koji cpu je preporuka za nju, koja memara ?
Najviše me interesuje da li je ona bestbuy u klasi do 100€ i u kojoj klasi je integrisana grafika 3300 na njoj, odnosno da li se može koristiti bez problema za svakodnevni rad u rez 1680*1050 na Samsung-u 2232BW ?

Unapred Hvala.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele ... 20.11.2008. 17:34 #80193

broj poruka: 1532
Na nju mozes da ubodes svaki Phenom X4, zbog toga je i pravljena da bi podrzavala 9850/9950 jer cipset 780G nije mogao da ih potera.

Poslednjih par meseci sve Phenom-e testiraju na plocama sa 790GX cipsetom jer imaju SB750 i jos nesto novotarija.

Integrusa je otprilike u rangu sa ATI 1600 Pro / 1650 Pro.

Ploca ima dva PCI E slota za crossfire, a podrzava i hybrid crossfire (koji nisam video na delu).

Za Biostar 790GX do sada nisam cuo nikakve zalbe.

Mislim da je svakako best buy u klasi do 100 jevreja.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar za svaku pohvalu 20.11.2008. 17:56 #80200

broj poruka: 3992
ja je uzimam ove nedelje...
kasnije neki lep phenom

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KaiserSoze Hvala momci na brzim odgovorima 20.11.2008. 19:52 #80220

broj poruka: 568
Evo mi je ploča već na radnom stolu, u nju sam uključio probe radi 5000+ Black edition.

Pre svega, razlog kupovine ove ploče je što sam imao gomilu problema sa potpuno ispravnom kombinacijom ploče i memare, tačnije DFI Infinity Blood Iron P35 T2RL i OCZ Platinum PC6400 DDR800 rev.2 moduli 2 x 1GB.
Ta kombinacija nije htela da se boot-uje, gremlina milion... iako je sertifikovana na sajtu proizvođača ploče, a sama ploča je jedna od najproverenijih od strane samog proizvođača memare.
Kad se uspe uključiti ta kombinacija... svi mogući testovi za koje znam su prolazili bez greške višednevno... komp radi bez gašenja, bez greške... ali kada ga isključiš, recimo pre podne i hoćeš da ga uključiš uveče, sve vrti - crn ekran, ništa se ne dešava.
Ubaciš TakeMS memaru 2 x 1GB DDR800 i sve radi savršeno... vratiš OCZ nema boot-a, ma kakve voltaže i latence postavljao...

Ubacio sam dotični OCZ Platinum u Biostar, prethodno proverivši na sajtu proizvođača ploče support memorijskih modula, tamo se čak ni ne spominje OCZ kao brender... pomislih, tek sad neće raditi... kad, proradio je iz prve, upravo vrti testove... Prošlo je prvo maltretiranje biosa, već je BE na 3.3GHz.
Sve bez greške. Već par sati...
Čini mi se da ova kombinacija obećava :)
Pozz svima
MB DFI LT DK P45-T2RS
CPU C2D 8400 @4.05GHz + Thermalright Ultra 120
DIMM 4 x 1GB OCZ Reaper CrossFire certified PC8500 @1150MHz
VGA Sapphire ATI 4870 x 2 CrossFire @800/1100
HDD 6 x WD Caviar 640GB AAKS
CASE CMaster Stacker 830
PSU OCZ GameExtreme 780W modular
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs