IMAM NA RASPOLAGANJU 200EVRA ZA KUPOVINU PLOCE I PROCESORA,USLOVI SU:
Da je iz INTELEOVE kuce i da ploca nije GIGABYTOVA,procesor na ploci bi bio dosta overklokovan znaci ako bi ste mogli da mi preporucite neku klokersku plocu i jedan brz procesor za dosta kesa!!!
E8400=10000 dinara i Asus P5QL-E (ima neka bolja ploca sigurno), probija budzet za 2000 dinara ali ovaj E8400 mozes da teras, najmanje do 4GHZ. Reci sta si uradio. Srecno sa kupovinom!!!
Evo upravo sam se konsultovao sa vrapcima na grani pored prozora moje sobe,i rekli su mi sledece: Otvoris PC Berzu,kliknes na FORUM,zatim kliknes na PLOCE,PROCESORI,MEMORIJE,izaberes jednu od zilion tema sa nazivom KOJA PLOCA I PROCESOR,kliknes na nju i prepises ono sto je napisano,jer u svakoj temi su skoro isti odgovori!!! pozzzzzzzzz
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: IMAM NA RASPOLAGANJU 200EVRA ZA KUPOVINU PLOCE I PROCESORA,USLOVI SU :: :: Da je iz INTELEOVE kuce i da ploca nije GIGABYTOVA,procesor na ploci bi bio dosta overklokovan znaci ako bi ste mogli da mi preporucite neku klokersku plocu i jedan brz procesor za dosta kesa!! :: :: Unapred hvala na svim odgovorima!!!!!!! :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIFE
..za mene samo dfi....dobra preporuka od nenike.Neces se pokajati ako uzmes nesto takvo. ja imam blood iron i e2200 fabricki na 2.2,ja ga malo kloknuo do 3.3ghz u idle 25-26,u fulll-u 55 ali MAX 55 stepeni.Igrala se deca... Mada sam ga dizao i do 3.5ghz ali nema potrebe da ga mucim. A za cpu...sam odluci intel u svakom slucaju,posto je u pitanju o.c.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.