Koji je problem? Meni u CPU-Z kaze da mu je brzina 2000 MHz a mnozilac da je 6 i ponekad pokaze mnozilac 9 i brzinu 3000 (samo na par seqndi, veoma retko)...Koji mu je brate???
u Biosu CPU EIST control i to ti je to bios smanjuje sa tom komandom brzinu procesora pa i voltazu i tako dalje a ti to slobodno ugasi a ako hoces da ustedis energiju vise nego ta komanda zameni sobnu sijalicu sa onu eco od 25w. :)
Pa što ti to smeta? Dok god ne radiš ništa zahtevno stajaće na 2GHz ali čim mu zatreba snage ode multiplikator na 9 i proc radi na 3GHz. Apsolutno nećeš primetiti brži rad kompa ako ga ostaviš da stalno radi na 3GHz tako da ne moraš ništa da diraš osim ako ti baš smeta. Pozdrav!
Alo bre sinovi sta je ovo? TJ. ti se zajebavas? Mislim, moras, komp mi je star tipa 6 meseci, to ne moze...:P
BLEJA:)))
:: Vreme je relativno, pa je tako i termin `uskoro` :: :: A, koliko znam, tebe niko ne ucenjuje da se palis na nesto sto se na tebe NE odnosi :: :: A je l` i ti vidis smajlija na pocetku mog posta, ili se samo meni prividja :: :: Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.