imas TT 470w za nekih 3200din moze LC 6550GP2 oko 4000 imas LC6600GP2 od 600w oko 4500din imas 2xpci 6pin (ako sutra pozelis jos jednu 4850) i budes miran LC nema sanse da cujes 14cm totalno necujno dok tt se nazire jedva u radu ali zato kad ga opteretis zaleti fan opasno
Zavisi prikane koliko para za trku imas,ali valjalo bi ti antec,thermaltake ili ocz od nekih 500w ili vise da budes miran,zavisi oces li biti zeljan overklokovanja,jer to ti nije bas slab komp.
...Nema kvalitetnih napajanja od 400w???!!!Evo BataCele je upravo dao odgovor samo sto bi ja pored CM-a dodao i Corsair od 450w! To je jos 50w+ i milina!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
takav konfiguracija sa jednim hard diskom, optikom, dva stapa memorije i jednim case kulerom trosi okruglo 300 wati pod punim opterecenjem. e sad, vidjali smo po buvljacima i dzepne radio aparate sa `deklaracijom` 1000 WATS!!! znaci poslusaj baxa, KVALITETNIH 400 minimum. mada, ja licno ne razumem kako neko moze da da 200 evra za grafu+proc a da ustedi na napajanju 20ak. uzi 500-600 slobodno, ako jednog lepog dana uleti jos jedna grafa ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa mi ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu pa da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.