Hteo bi da kupim neku P45 plocu ali sam u nedoumici koja bi bila najbolja po sistemu cena - kvalitet. Do skoro sam imao Abit-a , ali posto je ta firma prestala da proizvodi ploce prinudjen sam na alternativu. Imam otprilike oko 11000 din. pa u tom rangu neka ploca.
Posluzice svrsi ako nisi neki zahtevan overkloker i ako neces ati crossfire. Ako jesi zahtevan overkloker onda DFI. Nemoj da te predju da ti uvale P5Q SE jer ona iako kosta kao obicna P5Q, zakinuta je na naponskim jedinicama za procesor. Obicna P5Q ima 8 naponskih jedinica za procesor a P5Q SE ima 4 naponske jedinice za procesor. DFI ima 4 naponske jedinice za procesor koje su digitalne i mnogo su jace nego Asusove 4 naponske jedinice za procesor. Asus SE ploce se nikada nisu pokazale kao dobre. Nemoj ni P5QC, ima razloga.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.