Hteo bi za brata da sklopim neku prosecnu masinu pa bi mi dobro dosao po neki savet u odabiru ploce.E sad ploca bi trebala da je max 50 evrica i da ako je moguce da ima neku integrisanu grafu(totalno je nebitno koju)tek da moze da ga koristi dok ne skupi pare za normalnu grafiku.Naravno da podrzava dd2 mem. na 800mhz,sata2 i to bi otprilike bilo sve sto je bitno.Svaki savet je dobrodosao pa da vas cujem.
ja sam skoro bio u slicnoj situaciji i uzao sam plocu elitegroup a780gm-m sa integrisanom grafickom hd3200 ..iskreno ja sam prezadovoljan cak sam i crysis probao moze d ase igra (naravno ne na high ali ej gura lepo kada malo spustis detalje )ploca je iskljucivo za amd e sada ne znam mozda su izasle i bolje .tolikood mene poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.