Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
STA KUPITI?
STRANA 1 OD 1
goxyrs STA KUPITI? 31.10.2008. 12:39 T12884

status: user
broj poruka: 45
Hteo bi za brata da sklopim neku prosecnu masinu pa bi mi dobro dosao po neki savet u odabiru ploce.E sad ploca bi trebala da je max 50 evrica i da ako je moguce da ima neku integrisanu grafu(totalno je nebitno koju)tek da moze da ga koristi dok ne skupi pare za normalnu grafiku.Naravno da podrzava dd2 mem. na 800mhz,sata2 i to bi otprilike bilo sve sto je bitno.Svaki savet je dobrodosao pa da vas cujem.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Giski poz 31.10.2008. 12:51 #77396

broj poruka: 126

ja sam skoro bio u slicnoj situaciji i uzao sam plocu elitegroup a780gm-m sa integrisanom grafickom hd3200 ..iskreno ja sam prezadovoljan cak sam i crysis probao moze d ase igra (naravno ne na high ali ej gura lepo kada malo spustis detalje )ploca je iskljucivo za amd e sada ne znam mozda su izasle i bolje .tolikood mene poz
DaSickSyst Nisi rekao za koji CPU,ali pretpostavljam da je za AMD. 31.10.2008. 12:56 #77398

broj poruka: 2909
Biostar TA780G M2+.......50e

DaSickSystem

Neba Re: Nisi rekao za koji CPU,ali pretpostavljam da je za AMD. 31.10.2008. 13:02 #77399

broj poruka: 1197
Ovu koju ti je DSS predložio ili Asus M3A78-EHM HDMI.

:: Biostar TA780G M2+.......50
::
:: DaSickSyste
goxyrs Jos jedna sitnica 31.10.2008. 13:16 #77401

broj poruka: 45
koju sam zaboravio da pomenem da mi treba ploca za AMD procesor,naravno socket AM2.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs