Vidi da li ti instalira i neki UAA driver koji obavezno mora da ide uz neke zvucne chipove npr. Realtek HD. Druga solucija da se cd s.ebo skini drivere sa neta Treca da zeza sto je sp3 pogledaj da li ima neki novi driver mada cisto sumnjam da je sp3.
Odlicna karta (u kategoriji `ugradjenih`). Peguar je 100% u pravu - u pitanju je UAA BUS. Pokusaj da deinstaliras i da reinstaliras sve drajvere koje si dobio na disku koji prati maticnu plocu.
Nevidim svrhu ponovnog reinstaliranja istih drivera a jos manju svrhu renstaliranja drivera za mreznu, chipseta i drugih sumnjam da ce mu to resiti problem.
:: Ne radi zvuk. Drajveri sa diska se instaliraju, resetuje se kompjuter, ali u Sounds and Audio Devices meniju pise `NO AUDIO DEVICE` :: :: Je l` jos neko imao makar slican problem i na sta lici resenje :: :: Smaram se vec 20 minuta :: :: Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Napomena: Ako imate problema sa netom(ADSL i Wirelesom) onda stavljajte samo SP3 build 3311. To je zadnji SP3 koji radi kako treba. Razlika u odnosu na Final 5512 je u 1222 kb, a koji uzrokuju dotični otkaz poslušnosti wireles i ADSL opreme. Ujedno uzrokuju probleme sa servisima Rapid-a i Tocanu-a. Čisto da podsetim. Pozzz
P.S Ako neko sa SP3 build 5512 ili novijim dobija poruke od Microsoft-a poruke za preuzimanjem legalne verzije WinXP-a ili Gliste x32 i x64, onda neka zna u čemu je problem. Par ljudi, koje znam, dobili su pozive na sud.
Ja te probleme nemam, niti za ADSL niti sam ikada dobijao poruke od Microsoft-a a koristim sp3 5512 vec vise od 6 meseci. Jbg, treba se snaci.
Nisam cuo za noviji build od 5512.
:: Napomena: Ako imate problema sa netom(ADSL i Wirelesom) onda stavljajte samo SP3 build 3311 :: To je zadnji SP3 koji radi kako treba :: Razlika u odnosu na Final 5512 je u 1222 kb, a koji uzrokuju dotični otkaz poslušnosti wireles i ADSL opreme :: Ujedno uzrokuju probleme sa servisima Rapid-a i Tocanu-a :: Čisto da podsetim :: Pozz :: :: P.S Ako neko sa SP3 build 5512 ili novijim dobija poruke od Microsoft-a poruke za preuzimanjem legalne verzije WinXP-a ili Gliste x32 i x64, onda neka zna u čemu je problem. Par ljudi, koje znam, dobili su pozive na sud.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.