Radio sam sistem i sve zavrsio i skinuo sam DVD rom posto komp je za igraonicu i nije j potrebam i sklopio komp nije hteo da upali! Znaci komp se pali ali nece da digne sistem. Dodje do odredjenog dela gde stane. Probao sam da ponovo dignem sistem ali isti slucaj kad treba da prebaci na prepoznavanje HDD komp se stane isto tako i kada treba da se pojvai winodws tu se komp smrzne.
Proverio sam kablove sve od napajanja i sve sam lepo povadio od komponenti i vratio. Bios vidi HDD sto je najcudnije ali kada treba da psole stratovanja da pokrene windows tu stane isto se desava cim stisnem enter da startujem butovanje winodowsa isto zakuje i samo crno znaci ne radi ni mis ni tastatura!! Ja konkretno sumnjam na plocu da nekim slucajem nije ona crkla!!! Moguce je i HDD ali je mala verovatnoca!!!
Ako je sve dobro povezano i ploča vidi HDD onda probaj sa drugim HDD-om. Ne verujem da bi problematičan kabl izazivao zakivanje kompa. Možeš još da probaš drugu SATA ili IDE granu (ne znam da li ti je HDD SATA ili IDE). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Proverio sam kablove sve od napajanja i sve sam lepo povadio od komponenti i vratio. :: Bios vidi HDD sto je najcudnije ali kada treba da psole stratovanja da pokrene windows tu stane isto se desava cim stisnem enter da startujem butovanje winodowsa isto zakuje i samo crno znaci ne radi ni mis ni tastatura!! Ja konkretno sumnjam na plocu da nekim slucajem nije ona crkla!!! Moguce je i HDD ali je mala verovatnoca!! :: ::
Uvek možeš da uradiš discharge. WD1600JS koji imaš je odličan HD, meni je u fioci i sad mora da misli zašto me baš ovaj mentol kupio. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: HDD nisam probao a kablove sam menjao!! HDD je sata WD 160 SATA II !! Dal je mogu ce da se bios uzjogunio!! :: ::
Sv 4 sta kbal bila su prekinuta a izvadio sam ih nove iz kutije sa plocom kojom sam skroro uzeo! Ali bukvalno sva cetiri sto malo pomeris vrh sam ce da otpadane!!!
Snadji se i nadji Gigabyte SATA kablove...Oni imaju kopcu i ne mogu da spadnu!Inace nisam bas razumeo sad sta je tacno problem..Kablovi ili HD?Meni vise lici da ti je otisao boot sektor na hardu bar onako kako si ti objasnio!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: :: Sa mi je do smeha ! :: :: Sv 4 sta kbal bila su prekinuta a izvadio sam ih nove iz kutije sa plocom kojom sam skroro uzeo! Ali bukvalno sva cetiri sto malo pomeris vrh sam ce da otpadane!! :: :: U svakom slucaju zahvaljume se na pomoci!! :: :: ::
I meni je to palo na pamet, al računam radio komp, sve bilo u redu sa HHD i bootovanjem, i onda čovek skine DVD rom i ode HDD. Da je baš tado otišao boot secktor.....mislim osamstso pedeset i šest milijardi : 1. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.