Imam plocu ASUS P5N32-E sli plus,procesor Intel E8400,memorija Geil 2x1gb 800MHz i Geil 2x1gb 1066Mhz,a u windowsu vidi 3070MB,zašto je to tako? Kako da izvučem najbolje performanse od ove konfiguracije, sa obzirom da mi po difoltu radi na 3 Ghz?
sve memorije,znaci sve 4gb,trebas da instaliras XP 64bitni!Toplo ti preporucujem XP 64 sa SP2! Jedan od najstabilnijih OS koji sam ikada koristio a koristim ga vec skoro 2 godine!!!Isti je skoro kao i 32bitni s tim sto je malcice brzi i puno puno stabilniji!Pozdrav!!!
Koristio sam do skoro Last XP,a sada sam stavio Vistu Ultimate 32-bit.Gde mogu da skinem XP 64-bit SP2,al da valja?Da li mi trebaju posebni programi tj.64-bit programi,ili mogu da koristim iste stvari kao i na 32-bitnim systemima????Hvala unapred na pomoći
svakom torrent sajtu!I ne trebaju ti nikakvi specijalni programi skoro sve 32bitni programi rade normalno na 64bitni OS!Ono sto ti treba je da proveris dali za svaki tvoj hardver postoji 64bitni drajver,al posto se radi o novijoj generaciji hardvera sto imas,pretpostavljam da ne bi trebao da imas nikakvih problema!Pozdrav!
Pogledaj torrent sajt H33T,upisi XP 64.search, i naci ces ono sto trazis!Jedan od najboljih,najkvalitetnijih torrent sajtova!Javi kad instaliras,kako radi masina!!!Poz!!!!!
Masina mu je dovoljno jaka za nju. Moja iskustva sa xp 64bit su losa. Microsoft ga je izbacio koliko toliko da bude u trendu tek lansiranih 64bitnih procesora.
Glista (Vista) sp1 64bit je pravljena ozbiljnije, nije savrsena, kao ni 32bitna Glista, ali sam nacuo da se 64bitna Glista vise koristi od 32bitne.
Da se ne lazemo, najbolji OS je Winxp 32bit, posle njega Glista (Vista) 64bit.
Ako hoces da te uputim kako da je nadjes dovoljno je da napises uputi me i ja cu ti na e-mail poslati uputstvo.
operativnim sistemima i svako ima svoje favorite,i svoje ukuse,ali ja i dalje tvrdim da je XP 64 sa SP2 jedan od najboljih i najstabilnijih OS-a!Ne bi ni mogao da bude los,posto je baziran na Server 2003 kernelu i kao takav...sam po sebi govori!Istina je da i Vista 32/64 posle SP1 postao puno bolji,ali ja mislim da je to najveca greska Microsofta posle Millenniuma!Jeste da je izuzetna u vizuelnom stilu,i sigurnost mu je dosta dobra,ali sama optimizacija nije najbolja,kao ni ogroman broj nepotrebnih servisa!A da uskoro izlazi i SP2 za Vistu,mozda ce da srede neke propuste...Ali i dalje mislim da XP 64 sa SP2 prava stvar!A uskoro izlazi i Win 7 koji je gradjen od temelja(nece biti kompatilian sa dosadasnjim softverom,stari softver ce moci pokretat samo u virtualnoj masini) i kad izlazi Vista ce pasti u zaborav,po mom skromnom misljenju!Znaci ja bi uzeo XP64,a za ostale ne znam-sve je to stvar ukusa!Al lakse ti je sa XP 64...Poz!!!!
ali realno gledano xp 64bit se vrlo malo koristi u svetu, maltene u tragovima, dok se od Microsoft-ovih OS-a najvise koriste XP 32bit i vista 64bit. To znam sigurno. Nije bezveze.
Glas za Vistu x64 SP1 - ako nadjes dobru verziju, aktiviranu naravno na torentima, odmah skidaj. I jedna preporuka - vecina Visti je aktivirana (vecina koja se nalazi na torentima) ali bih ti preporucio da je ne updatejues niti da instaliras neki boot menadzer jer se desavalo (bar meni i jos neki ljudima) da pukne aktivacija i onda moras opet da juris krekove i sl da bi je ponovo aktivirao i da bi uopste radila.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.