...kao laik da pitam,ovi sto znaju rekli da je otisao cip za bios na MSI KT4A-V,pa da li postoji neka sansa da su `ubaci` novi ili zameni cip ili sta se vec radi sa njm,ili mora nova ploca? Taman i mi laici da naucimo neke stvari!!! UNAPRED HVALA!!!
Ako je stvarno otišao BIOS čip (crko), ploči nije ništa, al da bi je probudio treba ti isti takav čip. Ako se samo `zbunio`, odnesi ploču na servis da ga reprogramiraju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
A sta moze jos da mu je,vadili smo bat. za bio, ali nista...kad se upali komp.samo crn ekran....ploca mislim da radi jer kad izvuces RAm pisti,isto i sa grafickom> Je li bios ili nesto drugo>
Vidi ja sam sam jednom davno upropastio ploču, odnosno (baš sam čip) jer sam ostavio jumper u clear CMOS položaju i zdravo doviđenja. (Evo je još u ormanu, jer nemam čip).
Probaj da staviš svežu CR2302 bateriju.
Povadi sve sa kompa osim neophodnoh komponenti i robaj posle ponovnog discharge-a da upališ komp. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: A sta moze jos da mu je,vadili smo bat. za bio, ali nista...kad se upali komp.samo crn ekran....ploca mislim da radi jer kad izvuces RAm pisti,isto i sa grafickom :: Je li bios ili nesto drugo :: :: HVALA BAX2003!!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.