Drug bi hteo da uzme memoriju do 40e da bi overklokovao svoj e2160,rekao sam mu da cu pitati profe .) On zivi u NS-u tako da ako neko zna i koju bolje opremljenu ili povoljnu prodavnicu,do tell :D
Ako hoce bas u NS-u da kupi, najjeftiniji mu je Pakom... Ja sam iz NS-a isto... ja bih mu preporucio da naruci iz BG-a, Lithium OC House... poslace mu kurirskom sluzbom za neku sicu, a delovi su u toj prodavnic super jeftini...i
extra memorija za male pare,mada bi mu preporucio Transcend aXe ram na 1066 MHz,ludo se klokuje i za nju moze biti siguran da mu nece praviti smetnje za stabilan i visok klok.Malo je skuplja od navedene cene,ali njegov izbor.E sad , kazu i za ovaj aXe ram na 800 da su ga stabilno gurali do 1200,ali to ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim.Meni ovaj 1066 radi stabilno na 1200 na def.voltazi tako da svaka preporuka. Zavisi dosta i od ploce,neka proveri na sajtu proizvodjaca koje su mu proverene memorije,meni recimo OCZ reaper 1066 nije hteo ma max.formula ploci preko 900??? u DC.
Dobar predlog, ali pogledaj koji on procesor ima 800MHz mu je sasvim dovoljno...!!!
:: :: extra memorija za male pare,mada bi mu preporucio Transcend aXe ram na 1066 MHz,ludo se klokuje i za nju moze biti siguran da mu nece praviti smetnje za stabilan i visok klok.Malo je skuplja od navedene cene,ali njegov izbor.E sad , kazu i za ovaj aXe ram na 800 da su ga stabilno gurali do 1200,ali to ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim.Meni ovaj 1066 radi stabilno na 1200 na def.voltazi tako da svaka preporuka :: Zavisi dosta i od ploce,neka proveri na sajtu proizvodjaca koje su mu proverene memorije,meni recimo OCZ reaper 1066 nije hteo ma max.formula ploci preko 900??? u DC :: ::
ma ja mu prenosim moja iskustva,ali ga navodim na ovu memoriju od 800
:: Dobar predlog, ali pogledaj koji on procesor ima 800MHz mu je sasvim dovoljno...!! :: :: :: :: :: :: extra memorija za male pare,mada bi mu preporucio Transcend aXe ram na 1066 MHz,ludo se klokuje i za nju moze biti siguran da mu nece praviti smetnje za stabilan i visok klok.Malo je skuplja od navedene cene,ali njegov izbor.E sad , kazu i za ovaj aXe ram na 800 da su ga stabilno gurali do 1200,ali to ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim.Meni ovaj 1066 radi stabilno na 1200 na def.voltazi tako da svaka preporuka :: :: Zavisi dosta i od ploce,neka proveri na sajtu proizvodjaca koje su mu proverene memorije,meni recimo OCZ reaper 1066 nije hteo ma max.formula ploci preko 900??? u DC :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.