Koliko sam upeo da saznam sa raznih foruma Asus je bagovit, Gigabyte je pouzdan, ali nije neki kloker..O Dfi ima malo testova, ali i meni se čini da je prvi izbor. hvala na brzim odgovorima
Gigabyte, ako imas kesa gledaj neki Asus od X48,...
Pozdrav!!!
:: Poštovani forumaši, pazario bih jednu od sledećih ploča :: :: 1. Asus P5Q Pro :: :: 2. DFI LanParty JR P45-T2RS DARK :: :: 3. GIGABYTE,GA-EP45-DS :: :: Koja je vaša pepuruka.? Procesor je Intel e8400. Komp. koristim za multimediju ,gaming.. bitna mi je stabilnost. Blagi o.c. se podrazumeva : :: :: Ako neko ima bolji predlog ( p35 ), nek predloži.. Unapred Hvala ::
Asus P5Q Pro, vecina DFI ploca ima bubice...ali pre DFI nego GA...bezi od GA one nema bubice, ona uglavnom ne radi :)) Ne sporim da ovaj DFI izgleda bolje od Asus, ima switcheve, 7-segmentni DG dasplay, buzzer, AllSolidCaps, fin HeatPipe, BackPanel (C)CMOS...zgodna plocica nema sta :))
- A N G E L -
:: Poštovani forumaši, pazario bih jednu od sledećih ploča :: :: 1. Asus P5Q Pro :: :: 2. DFI LanParty JR P45-T2RS DARK :: :: 3. GIGABYTE,GA-EP45-DS :: :: Koja je vaša pepuruka.? Procesor je Intel e8400. Komp. koristim za multimediju ,gaming.. bitna mi je stabilnost. Blagi o.c. se podrazumeva : :: :: Ako neko ima bolji predlog ( p35 ), nek predloži.. Unapred Hvala ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.