Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
m2n-e
STRANA 1 OD 1
tiva m2n-e 05.10.2008. 19:27 T12389

status: user
broj poruka: 116

Problem je sledeći. kućište rad, a nema nikakvog signala na monitoru, ploča je asus m2n-e, procesor athlonx24400, 4x1gb ram, 8600gt. Probao sam sa vađenjem baterije i prebacivanjem dzampera u drugi polozaj i nema promene. Ima li neki način da se ploča pokrene ili treba zamena
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Uuuuuu čekaj 05.10.2008. 19:33 #73715

broj poruka: 12057

Nisi valjda palio komp dok ti je džamper biouclear CMOS položaju ? Valjda nisi. Proveri da li gfička kartica leži u slotu kako treba. Zašto misliš da treba ploču da menjaš ? Da li od BIOS-a dobijaš bilo kakvu informaciju u vidu pištanja ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A ti dakle ne znaš ko mi je brat ?!?

Saske ... 05.10.2008. 19:35 #73717

broj poruka: 1117
mozda nije ploca, nego graficka...ako nemas gde da probas graficku, onda skini sve memorijske module i upali racunar...ako ploca ni tada ne krene da pisti, definitivno je otegla papke...u suprotnom, verovatno je graficka...
i to sve naravno, pod uslovom da ti je napajanje sigurno ispravno...

Overclocking is the way of life!!!

tiva ... 05.10.2008. 19:48 #73718

dzamper sam pomerao tek kada se pojavio problem, nema nikakvog pistanja ni nikakvih signala na ekranu, jedino kada se gasi kuciste drzanjem tastera ekran daje zvuk kao da se ugasio, mada prilikom paljenja racunara ne pali se lampica na monitoru. Graficka je ispravna probana na drugom racunaru
Equinoxe Re: ... 05.10.2008. 20:14 #73723

Pošto si trestirao grafičku, to smo rešili. Jesi probao pojedinačno RAM module ? Moguće da je vrisnula ploča.

::
:: dzamper sam pomerao tek kada se pojavio problem, nema nikakvog pistanja ni nikakvih signala na ekranu, jedino kada se gasi kuciste drzanjem tastera ekran daje zvuk kao da se ugasio, mada prilikom paljenja racunara ne pali se lampica na monitoru. Graficka je ispravna probana na drugom racunar
tiva ... 05.10.2008. 20:22 #73725

probao sam i memorije, dve i dve, i nista

Equinoxe Re: ... 05.10.2008. 20:29 #73726

Jel imaš neke dodatne PCI kartice koje eventualno mogu da prave problem ? probaj još i napajanje ako možeš, mada kako izgleda ploča je DRM0. (drm-nula) Jel ti još važi garancija ?

:: probao sam i memorije, dve i dve, i nist
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs