Cheva Imam plocu msi k8n neo-fsr ,nforce3,socket 754 i ne znam da li imam dual chanel i ukoliko imam da li moram da ga aktiviram iz BIOS-a, IMam 1 gb memorije jedna je kingston druga npc ista magistrala obepc3200 ista voltaza po 512mb svaka,ali program everest ih cita odvojena,a pri podizanju sistema ne pise dual vec samo sracuna da ima 1gb.Hvala unapred
Bilo koja ploca zasnovana na N-force 3 chip setu nema dual cahnnel pa tako nema ni tvoja. Inace dual channel se aktivira automatski ubacivanjem dve memorije u odgovarajuce slotove, obicno 1 i 3.
:: Bilo koja ploca zasnovana na N-force 3 chip setu nema dual cahnnel pa tako nema ni tvoja :: Inace dual channel se aktivira automatski ubacivanjem dve memorije u odgovarajuce slotove, obicno 1 i 3 :: :: Srecna Nova Godina svima na forumu!!! Hvala na informaciji ,srecna i tebi nova godina
Vecina ploca ima 3 slota za memoriju pa sam zbog eliminacije greske rekao 1 i 3. Moguce je da radi i u 1 i 2 ali ako brojis s pogresne strane nece raditi jer ih tada ubacujes u isti kanal.
:: :: npr ova Socket939 nForce3, Foxconn NF3UK8MA-RS Ultra 2000FSB/DDRdual/SATA/RAID/AGP/SB5.1 :: :: Hmm da.Dobro , ali ova ploca ima samo dva slota , pa ako su oba popunjena , radice u dualu.Poz
Da li to znaci da ce i moja ploca koja ima dva slota i S754 raditi u dualu?
Hmm , dobro , tu smo negde. Ne sekiraj se mnogo.Poteraj 3D Mark sa jednom 512 ticom , pa posle sa obe 512 tice.Uporedi rezultate.Sta si zakljucio?Sve ovo vazi i za ploce sa dualom.Poteraj i kod ortaka koji ima plocu sa dualom istu kombinaciju. Sta si zakljucio?Ja mislim da se ne vredi nervirati!Poz.
:: Hmm , dobro , tu smo negde :: Ne sekiraj se mnogo.Poteraj 3D Mark sa jednom 512 ticom , pa posl :: sa obe 512 tice.Uporedi rezultate.Sta si zakljucio?Sve ovo vazi i za ploc :: sa dualom.Poteraj i kod ortaka koji ima plocu sa dualom istu kombinaciju :: Sta si zakljucio?Ja mislim da se ne vredi nervirati!Poz Hvala .Poz. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.