Pricam nesto sa ortakom, u vezi gore navedenog. Kaze da mu net brze radi od kada je u lap ubacio jos giga rama, predlaze i meni da uradim isto. Ne kazem da to nije moguce, vec me zanima da li je, i kako moguce? Jedino po logici da komp brze obradjuje podatke?
Može samo browser brže da mu radi, ali protok veze blage sa tim nema. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
moze samo browser brze da izrenderuje stranu koju otvaras...nista drugo...pitaj ga jel mu se brze otvaraju stranice ili brze ide download nekih fajlova...
Browser je u pitanju. Kad sam vec postovao ovu glupu raspravu, da pitam jos nesto (glupo): Kolika moze da bude razlika u radu browsera (mojih 768:2gb njegovih)??
Zavisi od toga koliko imaš aktivnih servisa/procesa tj. koliko ti je RAM-a već pojedeno za day to day potrebe. ako koristiš Glistu, značiće ti dosta. Ako koristiš dobor optimizovan XP sa ugašenim nepotrebnim servisima....doboro će doći jer Firefox recimo pojede i preko 100 MB RAM-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Browser je u pitanju :: Kad sam vec postovao ovu glupu raspravu, da pitam jos nesto (glupo) :: Kolika moze da bude razlika u radu browsera (mojih 768:2gb njegovih)?? :: ::
Evo, od kada imam 2GB na lapu zaista mi bolje radi internet! Ali ono sto me vise raduje jeste da i sve ostale stvari rade bolje :) Elem, ono sto sam hteo da dodam je da je sad tvoj drugar verovatno ima dual ch. memoriju tako da pored samog dodavanja memorije (po jubilarni 100. put na ovoj berzi!) nije svejedno u kom modu i kombinaciji ista radi... Ali, ponekad... se ipak zapitam: da li bi mi se hdd okretao na 7,2 umesto na 5,4krmp kada bih ubacio jos 2GB RAMa?
Meni strava radi orman čim se zakačim na MSN. A verovali ili ne zadnji zvučnici na 5.1 sistemu prestanu da rade kada mi riknu baterije u daljinskom za radijator.
Pegla me recimo zajebava kad stavim nove drajvere za SCART, dok recimo bojler zajebava kad se preparkiram. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja kad se povezem na Google da znas kako mi onaj kalorifer radi pa to je tuga videti, a da vidis sta se desi kad se povezem na pcberzu, pa kako mi radi klima oce da me oduva, ma salimo se, a radi mu brze net kad ulazi u neke sajtove, recimo ja kad sam na starom kompu ulazio u neciji Myspace iako je stranica skinuta to ne da cima nego, a kad sam uzeo jaci komp ipak radi malo brze, dakle ubrza se browser, a protok ostaje isti,...
To majstore, sad si me podsetio da nađem negde tu pesmu. E ako neko ima spot `Al ona nije mogla da legne nego sela`, mislim, molim vas..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Lepo sam im rekao da ne sede nego da legnu. Eto im sad :: :: ::
Mozete vi da se zezate koliko hocete ali ja znam za pricu kad su ljudi zalivali banderu da bi im radili telefoni. Cim prestanu da zalivaju telefoni ne rade posle par sati. Sto je najgore ovo je istina...
Jeste, ima kod Kuste u filmu Crna Mačka Beli Mačor, a je s` ti čuo da Kusta snima novi film, aiiii?!?
Pozdrav!
Vlada
:: Mozete vi da se zezate koliko hocete ali ja znam za pricu kad su ljudi zalivali banderu da bi im radili telefoni. Cim prestanu da zalivaju telefoni ne rade posle par sati. Sto je najgore ovo je istina... :: :: ::
Au nemoj, taman sa lepo raspoložen. Ima neobrazovanih ljudi i ljudi koje ništa ne interesuje, al ja sam uvek bio za: ne znaš - pitaš. Takve stvari me deprimiraju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Mozete vi da se zezate koliko hocete ali ja znam za pricu kad su ljudi zalivali banderu da bi im radili telefoni. Cim prestanu da zalivaju telefoni ne rade posle par sati. Sto je najgore ovo je istina... :: :: ::
Izgleda da na ovom forumu ljudima nekad dosade teme oko racunara o tehnike, i kad jednom krene offtopic sruci se kao snezna lavina na celu temu. Izvuces par dobrih odgovora a ostalima se slatko ismejes
:: Obrati onda paznju koliko ima pametnih odgovora iznad. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.