Imam semprona 2500+ i asus A7V600-X danas kad sam ukljucio komp pojavi se ono asus kao i uvek i zakuca nece da mrdne.Probao sam da udjem u bios ali cim udjem opet zakuca!
Nešto sa RAM-om nije sve OK, a možda i sa procesorom. A možda je -X asus umro. Resetuj BIOS i probaj sa drugim RAM modulom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Resetuju se, prsavaju BIOS-i, resetuju magistralu, flash zna kobno da se završi iz nepoznatog razloga, ploča se šlogira kad od 4 PCI slota popuniš 2 (bilo koja), malo malo pa keyboard error, malo malo pa CMOS error press F1, ako ih overklokuješ - pomoli se, različite memorije - ubi se odmah.....i tako u nedogled.......i onda neko zabode neku koja radi kako treba i kaže, ma jok, dobro su one. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
...zestoko prok*rvao. U toku 6 meseci imao sam 3 reklamacije na ganc-nove Asusove ploce, jednu za AMD (nForce) a dve za socket 775 (p35, X48), od ukupno 5 konfiguracija koje sam u tom periodu sastavio. Znaci, 3 masine sam morao da rastavljam na delove i ponovo ih sastavljam nakon mucnih ubedjivanja sa prodavcima.
sto se tice Asus-a, bas sam juce clear-ovao plocu 2x, da bi proradila, isto tako, posle bootup-a, slika, i blokada, nece ni da udje u bios, nista...ali , ipak je bolji od MSI-a i Gigabyte-a..
u pravu si bax, sto se tice recenice: `i onda neko zabode neku koja radi kako treba i kaže, ma jok, dobro su one.` eto, ja sam recimo zabo` Abit plocu 965 koja je fenomenalna, i pre toga sam imao isto Abit-a, i kod nekoliko ljudi sam sklapao konf-e sa abit-om, i mislim da su odlicne ploce, ali eto prestase ljudi da proizvode ploce, i sta sad, uzeti Intel, preskupe su, ASUS, treba pazljivo birati, citati forume, bla bla, a prodaju m*da za bubrege, Gigabyte svi hvale, a ja ga mrzim iz dna duse, itd itd...trougao
Ta ploča ima nekoliko godina, proveri kondezatore da se kojim slušajem nisu naduvali i počeli da cure. Proveri i bateriju, kad je prazna možda i ona može da pravi problem.
U generacijama 965 i P35 abit je imao dobre i naširoko nagrađivane ploče.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.