Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
biostar ta 770 a2+
STRANA 1 OD 1
skar biostar ta 770 a2+ 22.09.2008. 17:13 T12123

status: user
broj poruka: 3992
nasao sam plocu i po mom mosljenju je o.k,cena je 65e,sad me zanima kakva je po vasem `strucnom misljenje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 22.09.2008. 17:24 #71814

broj poruka: 1228
Po mom misljenju ploca je krsh... Guglaj malo model ploce i ukucaj recimo `problem` i pronaci ces par thread-ova gde se spominje problem sa prepoznavanjem frekvencije na kojoj radi memorija. Evo ti jedan link pa citaj:
http://www.tomshardware.co.uk/forum/247347-12-biostar-ta770-opinions-question

Pozdrav!
MACHINE Pa, ne bih se bas usudio reci da su krs 22.09.2008. 18:06 #71819

broj poruka: 5704
kao kolega Z, ali nije daleko od istine. Ako ubodes model moze te lepo sluziti. To je JW cenovna klasa. To je tako sa vaskrlim firmama, setite se velikog Shuttle iz ere 286-486 i iz 2000-2002. Nisu to uigrani brandovi. A ko pa jeste? Ah, da, pa ASUS. Fine ploce na oko (Biostar, MSI, EPoX...) medjutim prepuno bubica i gremlina :) A ko ih pa nema u danasnje vreme? Ah, da, pa opet ASUS!

- A N G E L -

Equinoxe Re: 22.09.2008. 18:21 #71823

broj poruka: 12057

Niko ne može da očekuje od 60+e ploče da bude savršena, ona radi, TAČKA.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

pufi re 22.09.2008. 19:56 #71832

broj poruka: 2196
sa ovim se nikako ne slazem,MENI BIOSTR NEJBOLJE RADI OD SVIH POLOCA KOJE SAM IMAO DOSAD(izmenjao sam ih sve redom)najgori je gigabyte ubedljivo a najbolji BIOSTAR

Ploca je savrsena,ja imam stariju TF560A2+ i perfektna je,a drug mi ima TA770A2+ i BEST jw overkoker kao i tf560

BIOSTAR THE WAY OF LIF

Equinoxe Re: re 22.09.2008. 20:14 #71835

broj poruka: 12057

Najbolji Biostar.....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha....ludilo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

:: sa ovim se nikako ne slazem,MENI BIOSTR NEJBOLJE RADI OD SVIH POLOCA KOJE SAM IMAO DOSAD(izmenjao sam ih sve redom)najgori je gigabyte ubedljivo a najbolji BIOSTA
::
:: Ploca je savrsena,ja imam stariju TF560A2+ i perfektna je,a drug mi ima TA770A2+ i BEST jw overkoker kao i tf56
:: BIOSTAR THE WAY OF LI
Zmajko ... 22.09.2008. 20:29 #71838

broj poruka: 1228
Dobro, da se ispravim - ne znam kakva je ta ploca ali sudeci po komentarima ljudi koji su dosli u kontakt sa njom dobijam utisak da je ploca krsh.
Oni tripovi sa flesovanjem biosa da bi ploca prepoznala frekvenciju memorije preko 667, pa bios update koji stoji na njihovom oficijelnom sajtu, a zabagovao je plocu jos vise... Naravno za te pare ne moze covek mnogo da se zali ali ja sam oduvek kupovao Asus (do 2002 i Gigabyte) pa sam malo i pristrasan.

Da BataCele nije poceo da preporucuje jedan model Biostar-a nikad ne bih ni zapamtio to ime. Jbga, staromodan sam pa volim da se petljam samo sa stvarima koje su proverene... Nije tehnika isto sto i zena.

Pozdrav!

P.S. Kad bi pufi napisao da je Asus najbolji mislim da bih se zabrinuo... Ovako, =)
pufi re 22.09.2008. 21:53 #71859

broj poruka: 2196

To sto biostar nije valjao pre 5-6 godina to ne mora nista da znaci,sa biostarom se najbolje klokuje,za asus nista nisam rekao,asus je nabolji,ali biostar mogu svkome da preporucim!!!!!!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

BataCele ... 22.09.2008. 22:04 #71863

broj poruka: 1532
Preporucivao sam Biostar TF 560 A2+ (brat i surak veoma zadovoljni, kao i mnogi drugi).

Koristim Biostar NF 520 A2+ (vec vise od godinu dana bez i jednog problema), a Biostar TA 690G i TA 780G takodje zasluzuju sve pohvale. Biostar 790GX je brzo razgrabljen, prvi utisci dobri, cekamo iskustva na duze staze.

Konkretan model (s.770) nisam isprobao, nisam cuo nista ni dobro, ni lose. Dobar glas daleko se cuje, a ja za njega - nista. Ja bih ga uzeo radi eksperimenta, a ti vidi da li ti to treba.

Sa istim cipsetom Asus M3A je odlicna ploca.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs