Zeleo bi da znam da li moja maticna ploca asus k8n-e moze da podrzi:
processor AMD Athlon 64 3400+ 2,4GHZ box s754 memorija 3GB DDR 400 graficka Sapphire Radeon HD 3850 512MB DDR3, AGP... hard disk 160GB i da li ce napajanje od 350W moci da izdrzi sve ovo?
Zavisi koliko je pouzdano to napajanje koje planiras da koristis.
Mislim da ces sa svakim napajanjem od 400W na toj konfiguraciji moci da ukljucis kompjuter i ides na internet i slusas muziku, ali da ce se svakako restartovati/gasiti pri vecim opterecenjima.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
procesor i graficka bez problema, ali sto se memorije tice, cisto sumnjam da ce raditi kako treba sa sva tri gigabajta... cak ce ti i napajanje raditi kako treba jer meni LC Power 350w gura dosta jacu konfu sa core2duo E2140 sa 1.6GHz overklokovan na 2.8GHz i 7900gs grafickom bez ikakvih problema... nisi bas objasnio jel kupujes te komponente nove ili sta vec...da li ti se uopste isplati davati pare na tako nesto posto je sve to sto si naveo prilicno zastarelo, nije neka konfiguracija i nema mogucnosti za dalji upgrade, a s obzirom na graficku koju si stavio rekao bih da bi ti hteo da se malo poigras...
Odeš na ASUS-ov sajt, products, motherboards, nađeš tvoj model, i tražiš CPU support list.
Ako je neki kvalitetan 350 model, tipa CM, verovatno nećeš imati problema, ali ti savetujem bar 450W-500W za ubuduće naročito ako planiraš neki upgrade (+HDD, DVD) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ne znam sta vam je sa licitiranjem tolikih snaga???
21.09.2008. 19:32
status: user broj poruka: 5704
Ta masina vuce 250W. Na bratovoj masini je GPS-300A a vuce: K8N,AMD64 3000+, 2x512MB, 2x160GB, 2xDVD, 2xcooler a ja sam na koneskih 250W solidno gurao integrisanu grafiku na GA ploci sa C2D E2200, 2x1GB, hdd,dvd...ako imas firmiranih 350W imaces lufta 50W taman d aulegne SkayStar2
Imao sam tu plochu i na njoj sam klokovao Sempron 2800 na 2.4 Mhz bez podizanja voltaze. Nikada sa njom nisam imao problema ali nisam mogao naci jachi procesor za nju kao npr. taj shto ti imash, pa sam prodao ceo rachunar. Shto se tiche memorije ima jedna caka kod te ploche. Ako se zauzmu sva tri memorijska slota, plocha automatski spushta frekvenciju na 333Mhz. Ne znam da li ti to smeta ali chisto da znash. Inache mozesh da kloknesh procesor, samim tim i memoriju da bi radila na 400Mhz, bez problema jer je ova plocha pogodna za overklok. Za napajanje, verovatno neshto firmirano od 400W
:: Moze da podrzi ploca, moze da potera napajanje. Ja probao. Imao sam taj CPU nekih godinu-dve u racunaru :: :: P.S. Taj CPU ne moze da uradi nista sa 3GB RAM-a. Vec 2GB je preterano :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.