Kako u biosu iskljiuciti opciju procesorske ustede energije?
STRANA 1 OD 1
maxpayne
Kako u biosu iskljiuciti opciju procesorske ustede energije?
19.09.2008. 13:46
T12073
status: user broj poruka: 220
Imam p5k pro asus,i cpu 2180,da li postoji mogucnost da se u biosu iskljuci opcija da procesor sam smanjuje takt,zbog ustede energije,tj struje,meni je osnovna frenkvencija cpu-a 2.0 ghz,a on smanjuje na 1.3,a kad se optereti vraca na 2.0,pa me to malo nervira!Mada sam ga digao na 2.6,ali opet smanjuje na 1.5,ima li pomoci? Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Evo sad sam nasao opciju,kod mene na ploci ta opcija se zove:C1E support,ali ne bih je nasao da mi nisi pomogao i dao ideju,jos jednom hvala DaSiskSyst-e! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Evo sad sam nasao opciju,kod mene na ploci ta opcija se zove:C1E support,ali ne bih je nasao da mi nisi pomogao i dao ideju,jos jednom hvala DaSiskSyst-e! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
:: Evo sad sam nasao opciju,kod mene na ploci ta opcija se zove:C1E support,ali ne bih je nasao da mi nisi pomogao i dao ideju,jos jednom hvala DaSiskSyst-e :: Ko kani pobjedit,ne sme izgubit
Kompletno ime je cpu enhanced halt c1e,zaboravio sam da u Asus BIOSu pise samo c1e. Molim i drugi put.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.