Idem za koji dan do Madjarske, a inace imam u planu da uskoro kupim E8400 i Asus P5K. Zanima me ima li tamo neki poznat nacin da se dodje do znacajno jeftinijeg hardvera nego kod nas? Ovo dvoje bi me kod nas kostalo oko 210 eur. Ako se moze ustedeti 30-40 eur, nije za bacanje, pogotovo sto mi je usput.
Da li si razmisljao o eventualnoj garanciji ako nesto ne daj Boze krene po zlu, znaci ponovo pravac hungaria? Da li takvo zezanje vredi 10-15€ manje?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Idem za koji dan do Madjarske, a inace imam u planu da uskoro kupim E8400 i Asus P5K. Zanima me ima li tamo neki poznat nacin da se dodje do znacajno jeftinijeg hardvera nego kod nas? Ovo dvoje bi me kod nas kostalo oko 210 eur. Ako se moze ustedeti 30-40 eur, nije za bacanje, pogotovo sto mi je usput.
:: Da li si razmisljao o eventualnoj garanciji ako nesto ne daj Boze krene po zlu, znaci ponovo pravac hungaria :: Da li takvo zezanje vredi 10-15€ manje :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: Idem za koji dan do Madjarske, a inace imam u planu da uskoro kupim E8400 i Asus P5K. Zanima me ima li tamo neki poznat nacin da se dodje do znacajno jeftinijeg hardvera nego kod nas? Ovo dvoje bi me kod nas kostalo oko 210 eur. Ako se moze ustedeti 30-40 eur, nije za bacanje, pogotovo sto mi je usput.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.