prodao sam juce plocu ,staru biostarovu,sad nemam pojma koju bih uzeo, 1.do 65-70e 2.da je asus il neki bolji proizvodjac 3.da je am2+ nadam se pozitivnim odgovorima jer bih sutra da pazarim
Gigabyte GA-MA780G-DS3H (70-75 evra) ili ASUS M3A-H-HDMI (60-65 evra). Ja ima Gigabajta oko 2 nedelje i prezadovoljan sam. Za razliku od GA-M56S-S3 sa kojom sam imao više neobjašnjivih bagova, nekompatibilnosti i tripova (verovatno samo loš primerak ploče, pošto ih je kopmšija pradao na stotine i nije imao nekih problema), sa ovom sve radi bez problema. O Asusu sam čitao takođe dobre komentare. Sa ostalim proizvođačima nemam iskustva, pošto čisto sumnjam da mogu da se nabave u Sremskoj Mitrovici, kao i bilo šta drugo što iskače iz bilo kakvog proseka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.