Razlike izmedju Biostar TA690G i Gigabyte MA60G -S3H (koju trenutno imam u drugom kompu) je iskljucivo u tome sto biostar ne cita dobro temperature tj. treba da mu se fleshne bios (bar za ovu verziju ploce koja je bila kod mene) :) osim toga - sve je identicno, ko jaje jajetu a verujem da je takva i J&W :) ako ne i za nijansu kvalitetnija :)
ma da...sve ce to da radi bez problema koju god da uzmes...meni se licno vise svidjaju J&W, ali to su ti vise manje dve iste ploce...biostar ima jedan HDMI izlaz i jedan PCI-E X1 koji se nigde i ne upotrebljava...
shta mistlite koje bi napajanje bilo dovoljno za tu konfu, znachi 5000+, hdd, dvdrw, 2 gb ram. kasnije mozda josh jedan hard, a tamo daleko mozda i nova graficka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.