Imam AMD-ov Sempron na 2800+ 64 754 i zanima me koju plocu da uzmem za njega s` obzirom da bih za to izdvojio oko 100 e.Razmiljao sam o MSI K8N NEO FSR NF3 ali ne znam da li bi se slagalo.Socket odgovara i znam da podrzava Athlon 64 ali nisam siguran za semprona... Hvala unapred...
Vecina s754 ploca je jeftinija od 100e.Navedenu plocu preskoci i uzmi MSI K8N Neo3-F (Gold Edition), brza je od svih nF3 ploca jer ima nForce 4-4x cip (-set).Pored toga ima i PCI-E slot shto nF3 ploce nemaju.Dobra je i za overklok mada sam cuo da zadnje verzije BIOSa ne dozvoljavaju neki veci overklok Semprona (shto se reshava flashovanjem starije verzije).Ukoliko vec imash AGP graficku onda je dobar izbor EPOX 8KDA3J (oko 80e).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.