solidna je ploca, samo sto je malo stariji chipset...ako hoces plocu sa integrisanom grafikom pre bih ti preporucio nesto tipa J&W Technology JW-RS780UVD-AM2+ ili neku slicnu sa 780G chipsetom...ako ti je kes problem onda pazari tu gigabajtovu koju si hteo ili bi mozda pre uzeo J&W Technology JWT-A690G ili nesto slicno...
Apsolutno nije losa ploca :) ja imam GA-MA69G-S3H (znaci sve isto samo je moja full ATX) i radi jako fino :) i novije igrice rade bez vecih problema na nizim rezolucijama. Jedino, zavisi kolko kosta ta ploca pa na osnovu toga da vidis dal ti se isplati da je uzmes. Ako ti je neko poklanja - ne razmisljaj puno .)))) (ili ako je cena oko 50tak eura). Noviji chipset je malo bolji od ovog 690G ali ono, zavisi za sta ces koristiti plocu... mada ni razlika nije velika :)
:: kakva je ova plocica i da li neko moze da mi kaze misljenje ? GA-MA69VM-S2 ???
ne razmisljaj predugo. Letece sve na tome :) Cak ces imati i neki pristojan OC ako ti nekada padne na pamet da ti zatreba :) (nije vrhunska ploca ali ce savrseno obaviti posao) :)
pa nadam se da je ne kupujes polovnu, posto nova kosta 40-45e...procesor je ok, li 4gb rama mislim da je malo overkill, pogotovu ako planiras da instaliras windows XP koji ne moze da vidi vise od 3GB... koju graficku planiras da ubodes tu...
ako vec imas graficku, zasto onda kupujes plocu sa integrisanom grafikom... imas za nesto vise, ako ne i za iste pare ploce sa 770 chipsetom u koje ces kasnije ne daj boze moci da ubodes i neki jaci procesor... pogledaj na primer JW-RX770-AM2+ http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?121 kosta 50e, ima noviji chipset, podrzava i novije procesore i ima dva PCI-E X16 slota, tako da bi jednog dana mogao da ubodes i dve graficke...
:: AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 5000+ / 2.6GHz, S.AM :: Biostar TFORCE TA790GX A2 :: Apacer AM1 2GB DDR2 800MH :: :: Bolje je da uštediš na memoriji,za sada (jer nju možeš dokupiti kasnije), a da taj novac uložiš u bolju ploču, na primer, ovu koju sam naveo.
Dobar je taj AMD x2 2,6 ghz moze i overclock jedno + 25%
05.09.2008. 00:15
status: user broj poruka: 7720
Znam da ide lepo Call of duty 4 na njemu ,rezolucije ti zavise od graficke ko i uvek. Sto se tice chipseta ako vec imas Nvidia graficku idi na Nvidia chipset .
kakve veze to sto ima nVidia graficku ima sa tim koji ce chipset da uzme...novi AMD chipseti za AMD procesore su daleko bolji od bilo cega sto nVidia ima da ponudi za iste...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.